Poziv u školu jedrenja za djecu

Poziv u školu jedrenja za djecu

8.6.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U jedriličarskom klubu Kvarner i ovo ljeto djeca mogu provesti praznike s vršnjacima, u veselom okruženju s puno zabave i zajedničkog učenja kroz igru, puno sunca, mora i jedrenja.

U Školi jedrenja djeca imaju prilike naučiti sve što treba znati o jedrilici, jedrenju, vjetru i moru, a uz to je na primjeren način uklopljena i nužna teorija. Ljetna škola jedrenja JK Kvarner temelj je svakog daljnjeg svladavanja ovog lijepog sporta. Sve što je djetetu potrebno su kupaće gaćice, udobna majica s dugim rukavima, kratke hlače i obuća koja se može smočiti. Nikako ne smijete zaboraviti kapu i zaštitu protiv sunca, a djeci koja nose naočale potrebna je i uzica za naočale.

„Optimist“ je idealna jedrilica za obuku dječaka i djevojčica do 14 godina starosti. Njen oblik, oprema i svojstva pri jedrenju garancija su sigurnosti - Optimist je nepotopiv! Naravno, iskusni učitelji jedrenja uvijek čamcem prate male jedriličare i paze za njihovu sigurnost.

Svi zaintresirani za pohađanje tečaja pozivaju se 20.6. ili 3.7. zavisno od izabranog termina u 18.00 sati u prostorije Kluba. Maksimalan broj polaznika po terminu je 14, u slučaju većeg broja polaznika prednost imaju ranije prijavljeni. Polaznici moraju doći u pratnji roditelja. Preduvjet za upis djece je da su solidni plivači i da imaju od 7 do 14 godina. Nakon naučenih osnovnih vještina djeca mogu nastaviti sa druženjem, učenjem i igrom cijelo ljeto.

Škole jedrenja za djecu održati će se kroz dva tjedna, radnim danom u prvom terminu od 20.6. do 1.7.2016. te u drugom terminu od 4.-15.7.2016.

 
 
PR
 
 

škola jedrenja jedrenje jk kvarner jk kvarner rabac