Poziv: Seminar za obrtnike i poduzetnike o menadžmentu upravljanja kvalitetom

Poziv: Seminar za obrtnike i poduzetnike o menadžmentu upravljanja kvalitetom

19.2.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli, Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira seminar pod nazivom "Upravljanje kvalitetom kao potpora menadžmentu malih i srednjih poduzeća". Seminar će se održati u četvrtak, 24. veljače 2011. od 14.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21). Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji žele saznati nešto više o upravljanju kvalitetom u poduzećima i na taj način doprinijeti svojoj konkurentnosti na tržištu.

 

 

Kvaliteta je temelj tržišne konkurentnosti

 

U posljednjih tridesetak godina kvaliteta (proizvoda i usluga) prepoznata je kao temeljni činitelj konkurentnosti poslovnih organizacija na tržištu i neposredno je povezana sa zadovoljstvom kupaca. Zbog toga su objavljeni međunarodni standardi u kojima su objedinjene teorijske i praktične spoznaje o upravljanju poduzećem, s ciljem da se postigne zadovoljstvo kupca te s time i stabilniji položaj poduzeća na tržištu. Sadržaj seminara prilagođen je ovim nastojanjima i obrađuje teme pristupa upravljanju kvalitetom po nacionalnim i međunarodnim standardima za mala i srednja poduzeća.

 

Seminar će održati prof. dr.sc. Giorgio Sinković, izvanredni profesor na Odjelu za ekonomiju i turizam Sveučilišta Jurja Dobrile. Sadržaj seminara nalazi se ovdje. Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.

 

Svi zainteresirani prijavu mogu obaviti do ponedjeljka, 21. veljače 2011. na telefon 381-900. Ispunjeni prijavni obrazac može se poslati na fax 381-905 ili na e-mail boris.sabatti@ida.hr ili tamara.kirsic@ida.hr .

 

obrtnici poduzetnici poduzetništvo biznis