[POZIV] Predavanje: Programi energetske učinkovitosti u gradskom prometu i Planovi održive urbane mobilnosti – Grad Labin 21. 09. 2015. @ Gradska knjižnica Labin

[POZIV] Predavanje: Programi energetske učinkovitosti u gradskom prometu i Planovi održive urbane mobilnosti – Grad Labin 21. 09. 2015. @ Gradska knjižnica Labin

19.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Labin 2000 d.o.o. zajedno s Gradom Labinom i Fakultetom prometnih znanosti, Sveučilište u Zagrebu sa zadovoljstvom Vas poziva na predavanje pod nazivom:

 

Programi energetske učinkovitosti u gradskom prometu i Planovi održive urbane mobilnosti - Grad Labin

 

U želji da se pomogne hrvatskim gradovima u razvoju planova za djelotvorno rješavanje problema urbane mobilnosti Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost omogućuje neposredno sufinanciranje izrade Programa energetske učinkovitosti u gradskom prometu. Zadaća Programa je kreiranje različitih mjera optimizacije u svim segmentima urbanog prometnog sustava s ciljem povećanja energetske učinkovitosti u prometu.

Izrada Programa temelji se na konceptu Planova održive urbane mobilnosti - SUMP uspostavljenog od strane Europske komisije.

Ciljevi predavanja su:

  • Upoznavanje sudionika s Programom energetske učinkovitosti u gradskom prometu;
  • Upoznavanje sudionika s Planovima održive urbane mobilnosti te mogućnostima pomoći koja se pruža gradovima u pripremi i primjeni istih;
  • Upoznavanje sudionika s konceptom izrade Planova održive urbane mobilnosti - pozitivni primjeri iz Hrvatske;
  • Prezentiranje dosadašnjih rezultata istraživanja prometa u Gradu Labinu provedenih tijekom kolovoza 2015. godine.

 

Predavanje će voditi djelatnici Zavoda za prometno planiranje, Fakultet prometnih znanosti dr. sc. Marko Šoštarić i Marijan Jakovljević, mag. ing. traff.

 

Predavanje je otvorenog tipa i pozivaju se svi zainteresirani građani da nam se pridruže u ponedjeljak, 21. rujna 2015. u 17:00 sati u Gradskoj knjižnici Labin.

 

Labin 2000, PR

 

 

labin 2000 parking dalibor zupičić energetska učinkovitost prometa promet predavanje