Poziv na suradnju sa tvrtkom Adria24

Poziv na suradnju sa tvrtkom Adria24

4.11.2010. // Adria24 // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Adria24 je jedna od najvećih putničkih agencija, specijalizirana za najam smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj. Naročito regija Istre bilježi svake godine sve veći porast, te je stoga Adria24 u konstantnoj potrazi za novim partnerima i smještajnim kapacitetima. Prethodna sezona 2010. bila je izuzetno uspješna, što je zasluga  predanih partnera sa područja Istre i cijele Hrvatske.

Svake godine preko 9 milijuna posjetitelja posjećuje Adria24  stanice.  98% gostiju koji su rezervirali putem Adria24 portala, ostaje vjerno kvalitetnoj  usluzi, te rezervira ponovno preko putničke agencije Adria24. Partneri su u povlaštenoj poziciji, te od suradnje profitiraju svi, partneri, tvrtka a samim time i  gosti. Zašto je Adria24 ispred svog vremena, te samim time vrlo poželjan partner u suradnji? Razlozi zbog kojih se isplati surađivati sa tvrtkom Adria24 su slijedeći:

 

  • izvrsna pozicioniranost na globalnim i lokalnim tražilicama (google.com,  google.de....)
  • popunjavanje smještajnih jedinice i izvan glavne sezone
  • provođenje raznih akcija te podržavanje i sudjelovanje u akcijama  partnera
  • uvažavanje sugestija  cijenjenih partnera, čime se poboljšava  uslužna i prodajna moć
  • promoviranje smještaja u čitavoj Europi putem svih važnijih marketinških kanala kao što su internet, novine, turističke karte, letci i sl.
  • radi se na principu NETTO cijena, koje  se nadograđuju provizijom

 

Pod okrilje tvrtke Adria24 GmbH spada i velik niz drugih portala koji su orijentirani na određenu regiju, kao što je portal Istria.info, orijentiran na regiju Istre. Kako niti jedno područje ne bi bilo zanemareno, brinu portali zaslužni za ostale dijelove Hrvatske poput Kvarner.com i Dalmatien.info, koji je ponovno, za razliku od Kvarner.com-a orijentiran isključivo na njemačko govorno područje.  Ono što ovu agenciju čini posebnom jest osjetljivost na detalje. Ukoliko imate poriv, pogledati pojedinosti nekoga grada, to možete napraviti na slijedećim portalima, Porec24.com, Rovinj24.com te Istria24.com. Svaki  potencijalni partner zainteresiran za kvalitetnu suradnju i uspješan niz sezona, dobro je došao javiti se putničkoj agenciji Adria24, kako bi postao pojačanje ovom dinamičnom i uspješnom timu. 

adria24 putnička agencija najam smještaj agencija turizam