Poziv na radionicu „Društveno poduzetništvo - mogućnost realizacije društvenih inovacija"

Poziv na radionicu „Društveno poduzetništvo - mogućnost realizacije društvenih inovacija"

3.6.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira radionicu „Društveno poduzetništvo“ koja će se održati u utorak, 04.06.2019. u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula. Radionica će trajati od 9 do 16 sati, a provodi se u okviru projekta +Resilient financiranog iz Programa Interreg Mediteran 2014-2020 te sufinanciranog od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Na jednodnevnoj radionici radit će se na demistifikaciji pojma društvenog poduzetnika i društvenog poduzeća, na razvoju konteksta djelovanja hrvatskih društvenih poduzetnika te na razvoju društveno poduzetničkih ideja (bilo kroz poslovni slučaj ili poslovni model). Prijave su otvorene  svim drugim zainteresiranima koji imaju ideju i žele razviti društveno poduzeće.

Voditelj radionice je Teo Petričević, priznati društveni inovator, društvenopoduzetnički arhitekt i savjetnik, stručnjak za društvenu ekonomiju i civilno društvo s više od 15 godina iskustva u organizacijskom razvoju, upravljanju projektima, prikupljanju sredstava, politikama/istraživanju, izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća. Od 2007. godine aktivan je u razvoju zakonodavstva i institucionalnog, financijskog i obrazovnog okvira društvene ekonomije/poduzetništva u Hrvatskoj i zemljama zapadnog Balkana. Pokrenuo je/razvio 20 društvenih poduzeća i potpornih organizacija, danas je odgovoran za rad i razvoj ACT Grupe (http://act-grupa.hr) i članica.https://www.linkedin.com/in/teopetricevic/

Prijava za sudjelovanje je obavezna, možete se prijaviti putem google obrasca: https://forms.gle/kjHxuhYFbwuMXKRz5 ili na e-mail Zaklade: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

 

zaklada za razvoj civilnog društva poduzetništvo radionica