Poziv na predavanje o važnosti očeva i prezentaciju programa „Rastimo zajedno“

Poziv na predavanje o važnosti očeva i prezentaciju programa „Rastimo zajedno“

11.10.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Jeste li znali da Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ nudi podršku roditeljstvu u obliku besplatnih radionica za roditelje „Rastimo zajedno“? Jeste li znali da vrtić nudi i poseban program podrške samo za očeve „Klub očeva Rastimo zajedno“? Jeste li znali da najvećim dobrobitima ovih programa svjedoče upravo obitelji čija su se oba roditelja priključila radionicama?

Ukoliko želite doznati više o navedenim programima podrške roditeljstvu, imate pitanja koja vas zanimaju, želite doznati termine održavanja radionica i način na koji se možete priključiti, Dječji vrtić poziva vas na predavanje koje će se održati u četvrtak 17. listopada u 17,30h u dvorani Centralnog vrtića.

Na predavanju će vrtićka psihologinja Anna Goreta Giannini prezentirati programe „Rastimo zajedno“, a u goste dolazi i gđa Jasena Knez Radolović, predstavnica udruge RODA, koja će pričati o dobrobitima ravnopravnog roditeljstva i aktivne uloge očeva u životu djeteta u sklopu projekta „Budi tata – tvoja uloga je važna!

Zbog lakše organizacije prostora dolazak potvrdite odgojiteljicama ili psihologinji na broj 099 39 69 821, najkasnije do srijede 16. listopada.

dječji vrtić pjerina verbanac rastimo zajedno djeca odgoj