LC Live

Poziv na edukaciju povodom raspisivanja natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva, Podmjere 6.2. i trendovi u ruralnom turizmu

Poziv na edukaciju povodom raspisivanja natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva, Podmjere 6.2. i trendovi u ruralnom turizmu

28.2.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

LAG „Istočna Istra“ u suradnji sa TZ Grada Labina, TZ Općine Kršan, TZ Općine Raša i Gradom Labinom u ponedjeljak 5. ožujka 2018. godine organizira edukaciju povodom raspisivanja natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva, Podmjere 6.2. i trendovi u ruralnom turizmu. Radionica će se održati u Gradskoj knjižnici Labin s početkom u 17:00 sati.

Ministarstvo turizma putem natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva će sufinancirati projekte unapređenje obiteljskog smještaja, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma, za što se mogu prijaviti subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge). Cilj podmjere 6.2. je poticanje razvoja ruralnog turizma ali i održivi razvoj ruralnih područja. Prezentaciju natječaja Ministarstva turizma i Podmjere 6.2. održat će Ankica Bračić Ladika iz poduzeća Terra Consulting.

  Druga tema radionice je Važnosti pričanja priča u turizmu  a predstaviti će je urednik i osnivač internetskog portala posvećenom turizmu HrTurizam.hr Goran Rihelj.

Biti će riječi o slijedećim temama: važnost pričanja priča u turizmu; kako biti uspješan domaćin u obiteljskom smještaju, koja je formula uspješnih domaćina, zaokružen turistički proizvod, turizam 21. stoljeća, koji je najbolji marketing alata za domaćine u obiteljskom smještaju, kako biti domaćin u obiteljskom smještaju, a ne agent za najam nekretnina, domaćini kao ambasadori hrvatskog turizma.

 Prvi čovjek obiteljskog turizma u Hrvatskoj, dugogodišnji predsjednik Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK, nositelj obiteljske tradicije u turizmu kao pripadnik treće generacije, ambasador hrvatskog turizma i još mnogo toga – sve je to Nedeljko Pinezić. Obiteljski smještaj je puno više od najma smještaja, a koji su sve izazovi, potencijali i budućnost saznajte od čovjeka koji je čitav svoj život posvetio obiteljskom turizmu i njegovu unaprjeđenju.

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do ponedjeljak 5. ožujka 2018. godine do 15h. Radionica je besplatna za sve sudionike.

Poziv i dnevi red.


edukacija lag lag istočna istra privatni smještaj