Poziv na besplatnu radionicu na temu "Zdravo, fino i sirovo i promocija knjiga“

Poziv na besplatnu radionicu na temu "Zdravo, fino i sirovo i promocija knjiga“

19.11.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

LAG „Istočna Istra“ u četvrtak 29. studenog 2018. godine organizira radionicu na temu  “Zdravo, fino i sirovo i promocija knjiga“.

Radionica će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:30 sati.


 Voditeljica radionice je Mihaela Brijak, raw food chef, koju ste već imali prilike upoznati na Bio Marketu u Rapcu, a sada nam dolazi u Labin zajedno sa gostom nutricionisticom Almom Bunić gdje će nam održati radionicu sirove hrane zajedno sa promocijom knjiga.


Mihaela, vlasnica portala sirova hrana.hr i zdravetorte.hr napisala je dvije kuharice „Sirova hrana“ i „Slatke strasti“ dok je treću knjigu „Sokovi za zdravlje i vitalnost“ izdala zajedno s Almom Bunić.


Njeni recepti u potpunosti su pripremljeni od svježeg sirovog voća i povrća koji daju vašem tijelu potrebnu energiju. Naučite kako pripremati hranu bez termičke obrade i bez glutena, a koja je puna vitamina i enzima, brzo i jednostavno. Također, otkrijte što sve uz pomoć zdrave sirove prehrane možete promijenit u svojim prehrambenim navikama, a posebice za zdravlje najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.


Želite li jesti kolače bez grižnje savjesti? Nema problema! Mihaela će vam pokazati kako možete bez šećera, brašna, jaja, mlijeka, margarina ili maslaca napraviti desert za prste polizati! Njene zdrave torte i kolači pogodni su za dijabetičare, kao i za sve one koje žele regulirati svoju tjelesnu težinu i imati više energije.


Zajedno s Mihaelom, nutricionistkinja Alma Bunić govoriti će nam o pravilnoj prehrani, smjerovima u prehrani – veganstvo, raw, keto, paleo i standardna te o njihovim prednostima i nedostatcima.


Poseban naglasak biti će na raw prehrani, koje su joj prednosti, tko treba paziti i na koji način ako prelazi na raw prehranu, sastav i benefit obroka koje pripremamo. Također će biti riječi i o sokovima za zdravlje i vitalnost, te koja je razlika između sokova i smoothijea, kada i zašto ih konzumirati.


Mihaela će nam pripremati ove sirove delicije :


kruh od badema


pašteta od povrća i orašida


njoki sa bundevinim tijestom sa domaćim umakom od rajčice, gljivama i karameliziranim lukom


RawFerero torta


Dođite i budite dio ove zanimljive radionice, kroz koju će nas Mihaela i Alma voditi, opušteno i ležerno isprobajte nove okuse i usvojite nova znanja!

Molimo Vas da zbog bolje organizacije prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 091 620 2262 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do četvrtka 29. studenog 2018. godine do 14 h.

Radionica će početi u 17:30 sati i trajati će do 20:00 sati, te je besplatna za sve sudionike. Vidimo se!
radionica raw food zdravahrana.hr lag istočna istra gradska knjižnica labin Mihaela Brijak alma bunić gastronomija sirova hrana zdrava hrana prehrana zdravlje