Poziv lokalnim ugostiteljima na uključivanje u projekt MINE TOUR

Poziv lokalnim ugostiteljima na uključivanje u projekt MINE TOUR

13.11.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U tijeku je izrada "storytelling turističke karte" s rudarskim sadržajima i ponudama vezanih uz rudarsku tematiku na području Grada Labina, a koja se odvija u sklopu EU projekta MINE TOUR.

Obzirom da Grad Labin ulaže velike napore, ne samo u brendiranje Labina i Labinštine kao rudarske destinacije, već i u povezivanje svih dionika lokalne zajednice, želja nam je uključiti i naše ugostitelje u ovaj vid besplatne promocije.

Potrebno je samo odvojiti malo vremena i povratno nam javiti jeste li zainteresirani za uvrštenjem u našu turističku mapu i ukratko navesti odgovore na niža pitanja:

- Jeste li zainteresirani za uvrštenjem u turističku kartu?

- Imate li već sada u svojoj ponudi neki proizvod/uslugu, koji se može povezati s rudarskom tematikom?

- Ukoliko nemate, namjeravate li isti razviti, osmisliti?

Neki od ponuda koji bi se mogli navesti jesu, primjerice: rudarska maneštra, kovarska pizza, rudarski makijato, crni koktel , sladoled ili nešto slično.

Ova će karta biti dostupna u tiskanom obliku te na službenim stranicama projekta MINE TOUR, Grada Labina te Turističke zajednice Grada Labina u obliku dizajnirane mape s popisom i opisom svih dionika. Također, svi odabrani ponuditelji biti će uključeni i u interaktivnu web kartu stranice MINE TOUR.

Molimo Vas da se ovom pozivu odazovete i odgovore pošaljete na robert.mohorovic@labin.hr do petka, 20.11.2020. Ukoliko imate već osmišljen proizvod/uslugu ili ga želite osmisliti i biti uključeni u kartu, molimo vas da ispunite kratki priloženi obrazac.

Izradu turističke karte izrađuje Grad Labin zajedno s TZ Istarske županije te tvrtkom Alphera, a isto se provodi u sklopu projekta MINE TOUR, financiranog iz programa prekogranične suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska.

Obrazac dostupan u prilogu.

ugostitelji mine tour poziv turizam ugostiteljstvo