Potpuno novi i cjeloviti paket usluga na tržištu namijenjen sadašnjim ili budućim vlasnicima vila i kuća za odmor

Potpuno novi i cjeloviti paket usluga na tržištu namijenjen sadašnjim ili budućim vlasnicima vila i kuća za odmor

10.5.2016. // Macronet // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

STILSKI DOŽIVLJAJ TURIZMA

Creative Tourism Industry d.o.o. je na tržište plasiralo potpuno novu i jedinstvenu uslugu namijenjenu vlasnicima turističkih objekata. Današnji gost je educiran, tehnološki osviješten, te traži kvalitetu i dašak luksuza te stilski osmišljen, ugodan prostor, u kojemu želi boraviti tijekom svog odmora. Kako biste stvorili objekt po mjeri gosta, nudimo Vam svoje znanje i iskustvo, te Vam garantiramo vrhunski proizvod koji će biti konkurentan u Vašoj regiji, ali i na nivou cijeloga Mediterana.

Creative Tourism Industry tim stručnjaka vodi Vas tijekom kreiranja Vašeg objekta od samih početaka do smještaja gosta u Vaš objekt. Naše usluge obuhvaćaju koordinaciju projekta kroz sve faze, od idejnog projekta i izgradnje objekta, do stilskog uređenja interijera i eksterijera i plasiranja objekta na tržište kroz našu turističku agenciju WeIstria. Bilo da se radi o projektu kojeg tek treba u potpunosti osmisliti, ili o redekoraciji i osvježenju postojećeg, osmisliti ćemo Vama prilagođenu investiciju uz najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Svakom projektu pristupamo individualno uz konstantnu podršku našim klijentima, te postižemo izuzetno visoku popunjenost objekta uz najnižu proviziju na tržištu. Naš rad temelji se isključivo na kvaliteti i originalnom stilu zbog čega umjesto masovnosti biramo kvalitetu te turizmu pristupamo sa stilom i ljubavlju.

 

WeIstria

Brand WeIstria posebno je osmišljen proizvod koji objedinjuje smještajne objekte sa potpisom tvrtke Creative Tourism Industry. Specijalizirani smo za vile i kuće za odmor na području Istre s kojom smo emotivno i profesionalno vezani te smo najprije učili kroz naše objekte kako se stvara kvalitetan turistički proizvod. Za svaki objekt koji dizajniramo, preuzimamo obvezu bookinga, te garantiramo izuzetno visoku popunjenost uz određeni nivo cijena koji se bazira na cijeloj godini, a ne samo tijekom sezone. Cilj kreiranja jedinstvenih, tematskih i stilski dotjeranih objekata je izdvojiti iste od prosječnosti, te gostu pružiti vrhunsku udobnost i osjećaj oduševljenja kod samog biranja objekta, ali i tijekom boravka u njemu. Istra, kao vodeća turistička regija, zaslužuje i vrhunske objekte sa vrhunskim rezultatima.

U tom procesu vlasnici objekata su naši partneri i saveznici te je njihov dugoročan uspjeh za nas jedino mjerilo kvalitete našeg rada.

Sve informacije o našim uslugama, naše projekte kao i naše objekte možete vidjeti na www.creative-tourism.hr.

creative tourism industry weistria turizam gost smještaj istra