Potpisan ugovor za izradu glavnog projekta rekonstrukcije gradskog stadiona u Labinu

Potpisan ugovor za izradu glavnog projekta rekonstrukcije gradskog stadiona u Labinu

17.1.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Nakon što je Grad Labin proveo postupak jednostavne nabave za uslugu izrade glavnog projekta rekonstrukcije gradskog nogometnog stadiona u Labinu, odabrana je ponuda za sklapanje ugovora o nabavi. 

Sa zajednicom ponuditelja Karoline-KLing d.o.o., iz Liča, Rožić arhitekti i partneri d.o.o., iz Rijeke te 2 K arhitektonski ured d.o.o. iz Zagreba,  sklopljen je ugovor za izradu glavnog projekta rekonstrukcije stadiona vrijedan 168.400,00 kn plus PDV, a rok za dovršetak projekta je kraj travnja.

Projektom rekonstrukcije stadiona osigurat će se  kvalitetniji uvjeti za rad članova NK Rudar, AK Albona, ali i cjelokupne sportske zajednice kao i  posjetitelja. Cilj je da gradski stadion predstavlja jednu vizualno i funkcionalno prihvatljivu cjelinu u centru Grada Labina. Upute za rekonstrukciju vođene su pravilnikom HNS-a i kriterijima II. Hrvatske nogometne lige, te potrebama nogometnog i atletskog kluba. 


grad labin gradski stadion rekonstrukcija ugovor karoline-kling rožić arhitekti 2k arhitektonski ured nk rudar ak albona