Potpisan ugovor, uskoro počinje izgradnja nogostupa prema Marciljanima

Potpisan ugovor, uskoro počinje izgradnja nogostupa prema Marciljanima

12.5.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Grad Labin ovih je dana  sklopio ugovor za radove na izgradnji  nogostupa na relaciji Vinež – Marciljani.

Zahvat obuhvaća izgradnju jednostranog nogostupa Vinež – Marciljani dužine cca 850 metara i širine 1,5 metara. Nogostup se izvodi uz lokalnu cestu u naselju Vinež (LC 50146) sa desne strane gledano u pravcu Marciljani.

U postupku javne nabave za odabir izvođača radova, odabran je najpovoljniji ponuditelj Obrt u građevinarstvu RAKOS, Ravni 29,  sa ponuđenom cijenom od 656.537,00 kn koja sa uključenim PDV-om čini ukupan iznos od  820.671,25 kn.  

„Ovoj investiciji vrijednoj puno više od ugovorenih 800 tisuća kuna obzirom na njezin utjecaj na sigurnost stanovnika Vineža, odnosno Marciljani, prethodit će i radovi Vodovoda Labin koji je ovoga tjedna završio postupak nabave te će se na istoj dionici izvršiti i radovi polaganja podzemnih instalacija vodovodne i kanalizacijske mreže. Oba zahvata biti će usklađena kako bi se izvela u zadanim rokovima, ali i racionalizirali troškovi te će Labin uskoro dobiti još jednu lijepu i sigurnu šetnicu.“ – istaknuo je gradonačelnik Grada Labina, Valter Glavičić nakon potpisivanja ugovora.

marciljani nogostup infrastruktura