Pojedinačno prvenstvo OŠ Labinštine u stolnom tenisu

Pojedinačno prvenstvo OŠ Labinštine u stolnom tenisu

31.5.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu, 31. 05. 2008. je u dvorani OŠ Ivo Lola Ribar u Labinu održano Pojedinačno prvenstvo OŠ Labinštine u stolnom tenisu. Ovo je već treći put da se u organizaciji Stk Brovinje održava ovo sportsko natjecanje.

Natjecalo se 18 učenika i učenica iz OŠ Ivo Lola Ribar (Labin), OŠ Matija Vlačić (Labin), OŠ Ivan Goran Kovačić (Čepić) te OŠ Ivo Lola Ribar – Područna škola Vinež u tri kategorije.

Učenici 1. – 4. razred

Prvo mjesto, s četiri pobjede i bez izgubljenog seta, osvojio je Kiršić Paolo. Drugi je bio, s jednim porazom, Topčagić Axel, a treći, s dva poraza, Smoković Antonio. U toj konkurenciji nastupili su još Pastorčić Luka i Abdulahović Alen, a svi su učenici OŠ Ivo Lola Ribar – Područna škola Vinež.

Učenici 5. – 8. razred

U konkurenciji starijih učenika, naslov prvaka je ove godine superiorno osvojio Dobrić Raymond ispred školskog kolege Harisa Džaferovića (oba OŠ Matija Vlačić) dok je treće mjesto osvojio Ristić Stefan (OŠ Ivo Lola Ribar). Isti broj bodova kao i Ristić osvojili su i četvrti, Panić Nikola (OŠ Ivo Lola Ribar) te peti, Cukon Toni (OŠ Matija Vlačić), pa je o poretku odlučivala set razlika u međusobnim susretima.
Učenice 5. – 8. razred

U međusobnom obračunu stolnotenisačica Brovinja na ovom je prvenstvu najbolja bila, najmlađa, Hodžić Elvisa koja je također turnir završila bez poraza. Drugo mjesto osvojila je Dobrić Petra, a treće Ahmeti Vlora koja je u vrlo neizvjesnom meču savladala četvtoplasiranu Dobrić Laru rezultatom 3 : 2.

Galerija slika 

matija vlačić stolni tenis prvenstvo labin brovinje ivo lola ribar vinež čepić