Podjeljene prve medalje na Olimpijadi Osnovnih škola Labinštine, pristrani roditelji pokvarili slavlje

Podjeljene prve medalje na Olimpijadi Osnovnih škola Labinštine, pristrani roditelji pokvarili slavlje

20.5.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U utorak 19. svibnja u Sportskoj dvorani Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ održana su natjecanja stolnotenisača na Olimpijadi osnovnih škola Labinštine. U pojedinačnoj konkurenciji sudjelovalo je deset stolnotenisača iz četiri škole s Labinštine. Očekivano, bez izgubljenog seta, s četiri pobjede prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Raymond Dobrić iz Osnovne škole „Matija Vlačić“. Dobrić je u finalu pobijedio Adnana Subašića iz Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“. Bronca je pripala Dobrićevom školskom kolegi Harisu Džaferoviću koji ju je osvojio u odlučnom srazu protiv školskog kolege drugog finaliste, Nikolu Panića.

.

U igri parova zlato su osvojili Raymond Dobrić i Haris Džaferović iz labinske Osnovne škole „Matija Vlačić“, srebro Adnan Subašić i Nikola Panić iz druge labinske Osnove škole „Ivo Lola Ribar“ a broncu Toni Braušić i Tomsa Begić iz potpićanske Osnovne škole „Vladimir Nazor“.

Danas, 20. svibnja podijeljene su medalje u dva momčadska i jednom ekipnom sportu na Prvoj Olimpijadi Osnovni škola Labinštine. Finala i utakmice za treće mjesto igrale su se u dvorani Srednje škole „Mate Blažina“ pred punim tribinama navijača. Malu sjenu na finale malog nogometa bacilo je krajnje nekorektno ponašanje dijela publika, koje je u pojeidnim trenutcima bilo na rubu primitivizma. Najtragičnije u svemu jeste činjenica da su „kolovođe“ svega bili pojedini roditelji učenika Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“. Sutra se natjecanja nastavljaju u OŠ „Matija Vlačić“ sa košarkom (m) i odbojkom (ž).

.

U finalnoj utakmici rukometašice Osnovan škola „Ivo Lola Ribar“ pobijedile su svoje suparnice iz Osnovne škole „Matija Vlačić “ sa 13:9.

RUKOMET DJEVOJČEICE - POREDAK:

  1. OŠ „Ivo Lola Ribar“ – zlato
  2. OŠ „Matija Vlačić“ – srebro
  3. OŠ „Vitomir Širola Pajo“ – bronca
  4. OŠ „Vladimir Nazor“

.

U finalu rukometa kod dječaka, „Matija Vlačić“ je osvojio zlatnu medalju pobjedom nad susjedima iz Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ rezultatom 13:7.

RUKOMET DJEČACI – POREDAK - POREDAK:

  1. OŠ „Matija Vlačić“ – zlato
  2. OŠ „Ivo Lola Ribar“ – srebro
  3. OŠ „Vladimir Nazor“ – bronca
  4. OŠ „Ivan Goran Kovačić“

..

U finalu malog nogometa između labinske Osnovne škle „Ivo Lola Ribar“ i Osnovne škole „Vladimir Nazor“ iz Potpićna gledali smo pravu dramu. Nakon trideset minuta igre bilo je 3:3, a isti rezultat ostao je i nakon produžetka od pet minuta. Nakon izvođenja kaznenih udaraca pobijedila je OŠ „Ivo Lola Ribar“ rezultatom 8:7.

MALI NOGOMET - POREDAK:

  1. OŠ „Ivo Lola Ribar“ – zlato
  2. OŠ „Vladimir Nazor“ – srebro
  3. OŠ „Matija Vlačić“ – bronca
  4. OŠ „Ivan Batelić“

 

LabinSport

 

ivan sprčić dječja olimpijada igre sport djeca savez sportova grada labina ssgl siniša verbanac