Podjela poklon paketa za labinske mališane

Podjela poklon paketa za labinske mališane

17.12.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Labinski mališani s nestrpljenjem očekuju svoje paketiće Djeda Mraza. Ove godine podjela će se odvijati u izmijenjenom izdanju poštujući sve propisane epidemiološke mjere i uvjete, pa će tako, sutra u petak, 18. prosinca 2020. godine djeca od navršene treće godine koja pohađaju Dječji vrtić Pjerina Verbanac i Dječji vrtić Gloria, kao i učenici prvih razreda labinskih osnovnih škola  pakete dobiti u svojim ustanovama.

Poklon paketići Djeda Mraza djece  koji ne pohađaju vrtić roditelji će moći preuzeti na porti Grada Labina, u petak 18.12. poslijepodne, od 14 do 20 sati, te od ponedjeljka 21.12. do srijede 23.12. u jutarnjim satima, točnije od 8 do 14 sati. Napominjemo kako je prilikom preuzimanja poklona potrebno imati dokument iz kojeg je vidljiv OIB ili datum rođenja djeteta.

Podsjetimo, podjela paketića proteklih se godina održavala u sklopu manifestacije Božić u Labinu, a ove se godine, iznimno zbog epidemioloških mjera i zaštite zdravlja mališana i njihovih roditelja, odvija na ovaj način.

djeda mraz paketi poklon paketi božić djeca