Početak sezone u znaku velikog čišćenja podmorja u kampu Tunarica

Početak sezone u znaku velikog čišćenja podmorja u kampu Tunarica

17.5.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Kako bi pripremili plažu za nadolazeću turističku sezonu te očuvali ljepote podmorja uvale Tunarica, Društvo za podvodne aktivnosti DPA Rabac zajedno s članovima klubova koji su u sistemu Ronilačkog saveza Istarske Županije (RSIŽ), u nedjelju 19. svibnja organizira veliku akciju čišćenja podmorja u Tunarica Sunny Campingu s početkom u 10 sati. Uz ronioce, čišćenju podmorja u potezu od rive prema plaži pridružit će se i volonteri Crvenog križa iz Labina, kao i zaposlenici Valamara.

Ova ekološka akcija održava se u sklopu projekta „Volimo Jadransko more“ koji se već sedmu godinu zaredom provodi unutar Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja „Zeleni Valamar“. Program obuhvaća različite inicijative usmjerene na zaštitu okoliša kroz poslovanje kompanije, edukacije gostiju i zaposlenika te šire lokalne zajednice, a sve s ciljem podizanja svijesti o važnosti očuvanja Jadranskog mora i obale.

Za sve sudionike ove hvalevrijedne akcije nakon čišćenja organiziran je zajednički ručak u Tunarica Sunny Campingu na terasi Bistro Tuna Baya.


 


dpa rabac čišćenje ekološka akcija tunarica valamar kamp tunarica