Početak kontrole naplate usluge parkiranja u Rapcu i rada parkirališta na Girandelli

Početak kontrole naplate usluge parkiranja u Rapcu i rada parkirališta na Girandelli

17.6.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Dana 18. lipnja 2020. g. počinje kontrola naplata usluge parkiranja na parkiralištima u Rapcu pod upravljanjem Labin 2000 d.o.o. Kontrola naplate će se vršiti na parkiralištu Obala maršala Tita (od kućnog broj 29 do križanja sa ŽC5104 – dakle, desno od ulaza na Rivu), parkiralištima u Ulici slobode i na Prohaski.

Na otvorenim parkiralištima ( Obala maršala Tita, Ulica slobode  i Prohaska ) usluga parkinga se može vršiti preko parkirnog automata, SMS – a ili preko aplikacije Park Wallet koja se može skinuti preko App Storea ili Google Playa uz iste cijene i uvjete koji su vrijedili i lani. 

Ukoliko plaćate preko SMS-a, broj za 2 zonu je 707024 ( Obala maršala Tita ), a broj za 3 zonu je 707025 ( Ulica slobode i Prohaska ) i možete plaćati samo satne karte.

Aplikacijom ParkWallet možete kupiti satne, dnevne, mjesečne i sezonske karte za sva parkirališta pod upravljanjem Labin 2000.

Sve povlaštene parkirne karte ( stanarske ili za pravne osobe ) će se automatski produžiti, a ukoliko ima kakvih promjena ili kakvih pitanja molimo korisnike da se jave na telefon 616-494 ili na mail info@labin2000.hr .

Dnevna parkirna karta će se moći zamijeniti za zamjensku parkirnu kartu ukoliko korisnik prije isteka važenja dnevne parkirališne karte zatraži zamjensku parkirališnu kartu na info@labin2000.hr ili na naplatnoj kućici na Girandelli ( od sljedećeg tjedna ) i uplati istu, uz prethodno predočenje naloga za plaćanje dnevne parkirališne karte.

Parkiralište na Girandelli počinje s radom sljedeći tjedan, planirani početak je petak, 25. lipnja 2021., ali o tome ćemo vas još izvijestiti.

Labin 2000

Foto: LC Labin.com


labin 2000 rabac parking naplata girandella prohaska riva