Počele prijave za 25. Moju ulicu, moju ekipu

Počele prijave za 25. Moju ulicu, moju ekipu

19.11.2013. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Najveća istarska sportska fešta u zadnjem mjesecu u godini, malonogometni turnir Moja ulica, moja ekipa - Suzuki Motortech, najavljena je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli, u prostorijama Suzuki Motortecha, generalnog sponzora. Najvažnije informacije iznijeli su Alen Benazić i Branislav Šokec, članovi Sportskog društva Hakl, organizatora turnira, a u ime generalnog sponzora nekoliko je riječi rekao i Ivan Poropat.

 

Ovogodišnje, 25. izdanje turnira, počet će 13. prosinca u 17 sati u pulskom Domu sportova "Mate Parlov", protegnut će se na tri produžena vikenda te eventualno na još poneki dan u tjednu ovisno o broju prijavljenih ekipa, a finale je na rasporedu 29. prosinca u 19.30 sati.

 

Naslov pobjednika brani slovenska ekipa Auto Grosuplje, prva družina izvan Hrvatske koja je slavila na "Ulici".

 

- Turnir će ove godine proslaviti trostruki jubilej, rekao je Alen Benazić, tajnik SD Hakl. "Slavimo 35 godina od prvog turnira, 25. "Ulicu" i deseto izdanje turnira nakon njegovog obnavljanja, ili kako bi to naš Šokec košarkaškim rječnikom rekao, "triple-double". Turnir kreće na "nesretni" petak, 13. prosinca, ali nismo praznovjerni i to nas neće omesti da zadržimo nivo koji smo posljednjih godina uspjeli doseći."

 

Manje-više sve će biti kao i lani. Kotizacija iznosi 400 kuna po ekipi, a nagradni fond 30 tisuća kuna i njega će podijeliti četiri najbolje ekipe - pobjedniku će pripasti 15 tisuća, poraženom finalistu osam, trećeplasiranoj ekipi pet, a četvrtoplasiranoj dvije tisuće kuna.

 

Danas su počele prijave za nastup, koje će se primati do 10. prosinca u 20 sati, a ždrijeb će biti održan dan kasnije u 19 sati u CB Cabahia.

 

- Svi zainteresirani za nastup mogu se prijaviti na jedan od brojeva mobitela koji se nalaze na web-stranici www.sdhakl.hr. Od 2. prosinca članovi SD Hakl primat će prijave i uživo, svakog dana od 18 do 20 sati u našim prostorijama koje se nalaze na prvom katu Doma sportova "Mate Parlov", istaknuo je Benazić.

 

U pauzama između utakmica glavnog turnira igrat će se sedmo izdanje "Mini ulice 2013". Turnir će se igrati pod pokroviteljstvom Istarske županije, generalni sponzor bit će Splitska banka, a naslov pobjednika brani Istra 1961 koja je lani, nakon izvođenja sedmeraca, svladala pulsku Istru. (I. CEROVAC)

 

 

konferencija Pula sport mali nogomet Dom sportova Mate Parlov sponzor Šokec Alen Benazić Auto Grosuplje moja ekipa nogomet Moja ulica Suzuki Motortech