Počela javna rasprava za izdavanje okolišne dozvole za postojeće odlagalište otpada Cere

Počela javna rasprava za izdavanje okolišne dozvole za postojeće odlagalište otpada Cere

16.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Od jučer do 14. siječnja 2016. godine traje javna rasprava o Stručnoj podlozi za ishođenje okolišne dozvole za postojeće odlagalište otpada „Cere“ u Općini Sveta Nedelja. Koordinator javne rasprave je Upravni odjel za održivi razvoj Istarske županije, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, a javna rasprava se provodi u suradnji s Jedinstvenim upravnim odjelom Općine Sveta Nedelja.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave Stručna podloga i sažetak za javnost dostupni su javnosti u prostorima Općine Sveta Nedelja u Nedešćini, svakim radnim danom od 7,00 do 15,00 sati, a kratak sveobuhvatni Sažetak u holu Županijskog sjedišta u Puli, radnim danom od 8,00 do 16,00 sati.

 

Stručna podloga i Sažetak za javnost dostupne su javnosti i na službenim web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode -  www.mzoip.hr, Istarske županije - www.istra-istria.hr i Općine Sveta Nedelja - www.sv-nedelja.hr te na stranicama trgovačkog društva "1.MAJ d.o.o." Labin – www.prvimaj.hr.

 

Javno izlaganje održat će se  u četvrtak 17. prosinca u prostorima Općine Sveta Nedelja s početkom u 16,00 sati. Izlaganju će biti nazočni predstavnici operatera, trgovačkog društva „1. maj“ i predstavnici izrađivača dokumentacije, tvrtke IPZ Uniprojekt TERRA d.o.o. iz Zagreba, koji će prikazati Stručnu podlogu te odgovarati na upite zainteresirane javnosti.

 

 

otpad cere odlagalište otpada općina sveta nedelja prvi maj komunlano javna rasprava okolišna dozvola