Počela 10. Istarska zimska liga u trčanju

Počela 10. Istarska zimska liga u trčanju

24.11.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Jučer je na Bunarini u Puli održano  1. kolo desete po redu Istarske zimske lige u trčanju na kojoj je nastupilo više od 350 trkača i trkačica. Po lijepom sunčanom vremenu trčalo se oko turističkog naselja Verudela dužine 5.400 metara. Pobjedio je Tihomir Bobolanović (Maraton Uljanik) ispred pulskog triatlonca Duje Marića.

Od labinskih atletičara najbrži je ciljem prošao Ivan Stanić (TK Albona Extreme ) osvojivši peto mjesto.  Sandi  Milohanić (TK Albona Extreme) bio je šesti, a  Vedrana Kos (TK Albona Extreme ) deveti.

Među prvih dvadeset ciljem je prošao i Marko Belušić  plasiravši se na 17. mjesto.

Za TK Albona Extreme nastupili su još Sandi Lukšić koji je završio na 27. mjestu,  Lučano Sošić  bio je 47. , Moreno Mohorović  63. i Ronald Veljak 160. Od Labinjana trčali su još i članovi AK Albona, Mile Grozdanić koji je osvojio  35. mjesto i Bruno Češljar 38.

Od ostalih nastupila je Ana Blečić (Rabac) plasiravši se na 183.mjesto,  Mario Karčić (Labin) na 261. i Ivana Bilić (Podpićan) na 283.

 

Nakon prvog kola po hendikep bodovanju  na 1. mjestu je Ivan  Milošev (Maraton Uljanik ) sa 87,29 boda, drugi  je Miljenko  Grozdanić  (AK Albona )sa 85,06 boda i treći Lučano Sošić  (TK Albona Extreme ) sa 82,52 osvojena boda. Sljedeće kolo će se  za 15 dana održati u Brtonigli.

 

 

zimska liga trčanje ana blečić lučano sošić ak albona sandi lukšić moreno mohorović