Pobjednik labinskog Uskršnjeg rukometnog turnira ekipa Pallamano Ravarino iz Italije

Pobjednik labinskog Uskršnjeg rukometnog turnira ekipa  Pallamano Ravarino iz Italije

19.4.2017. // Labin.com

Od 15. do 17. travanj u Labinu se odžrao 10. po redu Uskršnji turnir na kojem su kao i inače sudjelovali gosti iz Njemačke, JSG Further Land, i Italije, Pallamano Ravarino te domaće ekipe ŽRK Arena, ŽRK Rudar, RK Mladi Rudar, RK Veruda i MRK Arena Jadrograd.

Turnir se održao u 4 konkurencije, dječaci rođeni 2000/01 - kadeti, dječaci rođeni 2002/03 - mlađi kadeti, dječaci rođeni 2004/05 i cure rođene 2000/01 i mlađe. Klubovi su bili raspoređeni u grupe:

Grupa A - dječaci rođeni 2000/01 - Kadeti

1.    RK Mladi Rudar

2.    JSG Further Land

3.    MRK Arena JDG

Grupa B - dječaci rođeni 2002/03 - Mlađi kadeti

1.    RK Mladi Rudar 1

2.    RK Mladi Rudar 2

3.    JSG Further Land

Grupa C - djevojke rođene 2000/01 - Kadetkinje

1.    ŽRK Rudar

2.    ŽRK Arena

3.    JSG Further Land 1

4.    JSG Further Land 2

Grupa D - dječaci rođeni 2004/05 - Dječaci

1.    Ravarino

2.    RK Veruda

3.    RK Mladi Rudar 1

4.    RK Mladi Rudar 2

Nakon tri dana odigravanja za najbolju momčad u grupi A proglašena je momčad RK Mladi Rudar, dok je MRK Arena bila druga i JSG Further Land treći. U grupi B za najbolju momčad proglašena je momčad RK Mladi Rudar 2, dok je na drugom mjestu završila momčad RK Mladi Rudar 1 te na trećem JSG Further Land. U grupi C, u kategoriji djevojka, najbolja ekipa je ŽRK Rudar, zatim JSG Further Land 1 i ŽRK Arena. U najmlađoj skupini, u kategoriji dječaka 2004/05 najbolja momčad je RK Mladi Rudar 1, zatim RK Mladi Rudar 2, pa RK Veruda i zadnja RK Ravarino.

Osim nagrada za plasman, dodjelile su se nagrade za najboljeg igrača/icu, strijelca, i golmana/icu u svim kategorijama.

 

U grupi A za najboljeg golmana proglašen je Patric Mayer iz JSG Further Land, za najboljeg strijelca proglašen je Vanja Šehić te za najboljeg igrača Marin Dukić, obojica iz RK Mladi Rudar.

U grup B za najboljeg golmana proglašen je Luka Hrvatin, za najboljeg strijelca Dino Husejnagić te za najboljeg igrača Mateo Blažina, sva trojica iz RK Mladi Rudar.

U gurpi C za najbolju golmanicu odabrana je Katrine Klainekampman, za najboljeg strijelca Lisa Wanzek, obje iz JSG Further Landa te za najbolju igračicu proglašena je Ivana Vrkić iz ŽRK Rudara.

U najmlađoj grupi D za najboljeg golmana izabran je Diego Venanzi iz Pallamano Ravarino, za najboljeg strijelca Enver Durmić iz RK Mladi Rudar te za najboljeg igrača proglašen je Federico Guerzoni iz Pallamano Ravarino.

 

 

uskršnji turnir rukomet rk mladi rudar