Pioniri Rudara osvojili Ulicu, Dino Murtić najbolji igrač turnira

Pioniri Rudara osvojili Ulicu, Dino Murtić najbolji igrač turnira

26.12.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na Božić 2017. naš je klub dobio fantastičnu “poklon za pod bor” – pioniri Dragana Načinovića postali su osvajači velikog malonogometnog turnira “Moja Ulica Moja Ekipa” koji se tradicionalno igra u Puli, a na kojem nastupaju 24 najbolje momčadi iz cijelog poluotoka.

 

Sam ulazak u finale u izrazito zahtjevnoj konkurenciji zaslužuje svaku pohvalu, ali ono što su Načinovićevi momci napravili u posljednjoj utakmici turnira, ostati će upisano u anale. Naime, Istra 1961 trenutno ima jednu od najtalentiranijih generaciji u tom uzrastu, što potvrđuje i činjenica da su trenutno u Prvoj HNL ispred njih samo Dinamo, Lokomotiva i Hajduk.

Međutim, na krilima dvostrukog strijelca u finalu i najboljeg igrača turnira Dine Murtića, Kovari su uspjeli iznenaditi favorizirane Puljane i zasluženo podignuti pehar za najbolje. Također, nagradu za najboljeg vratara turnira dobio je Thomas Katičić. Prije finala protiv Istre 1961, redom su “padali” Banjole, Novigrad, Žminj i Uljanik.

 

Podsjetimo da je ta generacija 2013. godine pod vodstvom Mauricija Kožljana osvojila U11 turnir na Ulici što dovoljno potvrđuje da Rudar ne treba strahovati za budućnost – ovi tek dolaze…

nk rudar.pioniri moja ulica moja ekipa pula dino murtić thomas katičić mauricijo kožljan