Pazin: Humanitarni malonogometni turnir Rim 2011.

Pazin: Humanitarni malonogometni turnir Rim 2011.

4.8.2011. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Sport

Povodom tradicionalne pazinske pučke fešte „Rim“, Malonogometni klub Novo Naselje organizira humanitarni malonogometni turnir. Turnir će se održati na igralištu iza Osnovne škole Vladimira Nazora od 4. do 6. kolovoza. Sav prihod od sponzorskih davanja i prodaje pića biti će usmjeren za pokrivanje troškove liječenja teško oboljelog Igora Stranića – Iggija.

 

Osim domaćina, organizatora MNK Novog Naselja sudjelovati će 15 ekipa iz Istre. „Sve zajedno jamči nam mnogo uzbuđenja tijekom trodnevnog turnira! Uz malonogometne okršaje na terenu, biti će i zabavnog programa te jela i pića na obližnjim šankovima“; poručuju organizatori.

 

Ekipe su podijeljene u 4 skupine sa po 4 ekipe. Natjecanje po skupinama započinje u četvrtak, nastavlja se u petak, a sama završnica će se odigrati u subotu. Utakmice počinju svakog dana u 17 sati.

 

Prvog dana natjecanja svakako će najviše pažnje privući dva dvoboja. U derbiju skupine A, s početkom u 21 sat sastaju se pulski Toledo i Potpićan na čelu s bivšim reprezentativcem Patrikom Drndićem. U 23:40 odmjeriti će snage najveći favoriti skupine B. Domaćin i organizator turnira, viceprvak Zimske malonogometne lige Pazina sastaje se s pobjednicima ljetnih malonogometnih liga Buzeta i Umaga, Histriom iz Oprtlja.

 

Svi zainteresirani mogu se uključiti u humanitarnu akciju i pomoći Igoru uplatom na broj žiro – računa: 2340009-1110287164 kod PBZ banke.

Pazin Humanitarni malonogometni turnir Rim Novo Naselje Osnovna škola Vladimir Nazor Potpićan Toledo Histira Oprtalj Igor Stranić Patrik Drndić