PARENZANA FESTIVAL: Glasajte za labinski bend Antoher Decade!

PARENZANA FESTIVAL: Glasajte za labinski bend Antoher Decade!

18.4.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Udruga za kulturu ARTSTART, odnosno organizacijski tim: Šuško, Marko, Pepa & Sonja i ove godine organiziraju Parenzana festival u starom Remontu u Poreču!

 

Prošle godine smo organizirali prvi Parenzana festival, a nastupali su: Postolar Tripper, Cirkus, Shoopack Tacoor & Posljednji Bunker, a ove godine Vam spremamo extrasuperseksi poslasticu koja žari i pali i MORA DA SE VOLI, a to su jedni jedini i neponovljivi: BRKOVI

Ove godine smo odlučili napraviti posebni natječaj, koji će biti u obliku glasovanja preko Facebook-a, za sve mlade i demo bandove iz Istre. Band koji skupi najviše glasova imati će priliku svirati kao predgrupa Brkovima na Parenzana festivalu.

Prijavilo se 6 bandova, a onaj koji skupi najviše glasova svira kao predgrupa Brkovima, dobiva putne troškove i piće. Iz Labina se prijavio bend Another Decade. Za njih možete glasati na dole navedenom linku.

 

:::GLASAJ::: / :::STANJE GLASOVA:::

Parenzana Festival Another Decade glasaj stanje glasova Labin Poreč Brkovi natječaj facebook bendovi koncert link Remont predgrupa