Ovotjedni kazališni program Labin Art Republike

 Ovotjedni kazališni program Labin Art Republike

19.7.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Kultura

Labin Art Republika i Festival "MOLI" pozivaju i mole i vele večeras, ponedjeljak, 18.07. s početkom u 20,30 na Špinu na predstavu Boom Teatra "Velika staklena avantura" gdje na zabavan i djeci razumljiv način glumci progovaraju o važnosti brige za okoliš. Predstava je dinamična i interaktivna, podučava kako se ponašati prema okolišu, kako odlagati i razvrstavati otpad te razmišljati o održivoj budućnosti!

U četvrtak, 21.srpnja 2022. s početkom u 21,00 sat na Špini gostuje Gala teatar s komedijom „Otvoreni brak“.

„Otvoreni brak“ izvode sjajni filmski, televizijski i kazališni glumci, Matija Prskalo i Slavko Juraga na tekst talijanskog nobelovca Dario Fo i njegova supruga Franca Rame. Prijevod i režiju predstave potpisuje Đuro Roić.

Ovih dvoje sjajnih glumaca nizom komičnih scena dočaravaju, potpuno iščašenim ali ipak, samo ljudskim situacijama, bračne probleme iz kojih svaki na svoj način traži izlaz.

Dan kasnije, u petak, 22.07.2022. godine Grad Labin i Festival MOLI ugošćuje na Špini Luku Vidovića najpoznatijeg hrvatskog mađioničara. Magic Showu Luke Vidovića je urnebesno smiješna, dinamična, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava uz koju će se zabaviti sve generacije, a osobito klinci i klinceze!

Ulaz na sve predstave je slobodan.

labin art republika kazalište komedija