Ovoga četvrtka 1. kolovoza Franka nastupa na LAR-u

Ovoga četvrtka 1. kolovoza Franka nastupa na LAR-u

30.7.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Glazba

Franka Batelić i ovog ljeta penje se na jednu od labinskih pozornica – ali ovaj puta u glavnoj ulozi, a ne tek kao pratnja fantastičnog osvajača srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Po prvi puta Labin Art Republika ugošćuje ovu „domaću“ glazbenu zvijezdu, koja je svojom popularnošću odavno prerasla Labin i Istru.


Djevojčica čarobna glasa još prije petnaestak godina nastupala je u dječjim zborovima ali i kao solo izvođačica na prvim izdanjima Labin Art Republike, a sada je konačno došlo vrijeme za njezin samostalni koncert na labinskoj Špini. Malo je reći zasluženo, jer Franka je ne samo trenutno nego i posljednjih nekoliko godina najpoznatija glazbena ambasadorica Labina i Rapca.


Nakon iznenađujuće, ali itekako zaslužene pobjede u jednom od prvih hrvatskih talent show-ova, ova mlada i izrazito nadarena ali i ambiciozna glazbenica paralelno je živjela svoj studentski život i strpljivo gradila karijeru domaće pop zvijezde, koja je svakako kulminirala prošlogodišnjim izborom za nastup na najvećoj smotri popularne glazbe starog kontinenta – Eurosongu.


Ne žureći s karijerom i okupljajući oko sebe profesionalni tim kvalitetnih skladatelja, izuzetnih glazbenika i vrhunskih stilista, Franka je nizom hitova stigla do zavidnog repertoara koji ćemo, uz nekoliko sjajnih obrada svjetskih pop klasika koje uvijek besprijekorno isporuči, sa uživanjem i zadovoljstvom poslušati u još jednoj čarobnoj glazbenoj noći ovoga četvrtka od 21:30 sati na Špini, kao dio 17. Labin Art Republike.

 
Udruga žena Sv. Nedjelja „Mendula“ Nedešćina  te će večeri prikupljati donacije za humanitarnu akciju „ZAJEDNO ZA NATAŠU“.

VIDEO LINK 

franka batelić spot estrada žuto glazba lar labin art republika