Ovaj petak književni susret s Ingrid Divković u Gradskoj knjižnici Labin

Ovaj petak književni susret s Ingrid Divković u Gradskoj knjižnici Labin

21.2.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na književni susret i druženje s riječkom spisateljicom i blogericom Ingrid Divković. Popularnost je stekla publicističkom knjigom J..e li vas ego? koja je u tri godine doživjela četiri rasprodana izdanja. Uslijedila je Knjiga za divlju ženu te roman Živi mi se, objavljen krajem prošle godine u izdanju nakladničke kuće Stilus knjiga.

Ingrid Divković prijateljica je i suradnica jednog od najpopularnijih blogova za knjigoljupce Čitaj knjigu, autorica inspirativnih citata koji, između ostalog, krase i najsnažniji brend u Hravatskoj Jana – voda s porukom.

Za Ingrid Divković, tridesetdvogodišnju profesoricu hrvatskog jezika, književnosti i filozofije, kažu da je predstavnik nove generacije duhovno osviještenih žena koje stvaraju da bi spoznale sebe, ali i svijet oko sebe.

 

Njezin najnoviji roman Živi mi se donosi priču o trima ženama različite dobi, podrijetla i sudbina s jednom zajedničkom željom – voljeti. Roman je to u kojem autorica razdragano i velikodušno uzvikuje da život jest ljubav i da istinski žive samo oni koji vole.

 

Pridružite nam se u petak, 23. veljače 2018. s početkom u 18h u Gradskoj knjižnici Labin.

 

Svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku doći i do svog primjerka romana Živi mi se po promotivnoj cijeni.

 

Susret i druženje s autoricom moderirat će Morin Hukić.

 

Dobro nam došli!


Gradska knjižnica Labin

 

ingrid divković književni susret gradska knjižnica labin morin hukić