Otvoreno pismo Nenadina Škopca labinskom gradonačelniku u vezi potencijalno nezakonite gradnje u Malim Kosima

Otvoreno pismo Nenadina Škopca labinskom gradonačelniku u vezi potencijalno nezakonite gradnje u Malim Kosima

1.12.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Elektroničkom poštom pristiglo je dopis kojeg prenosimo u u integralnom, neobrađenom tekstu: 

`Šaljem vam tekst kojeg je Nenadin Škopac uputio Tuliju Demetliki a potom i svim gradskim vijećnicima Labina na posljednjoj sjednici gradske skupštine. Odgovor do danas još nije dobio. Poštovani g. Demetlika !

Ja nisam došao k vama da se svađam ni mirim, nego sam došao da probamo riješiti probleme u obostranom interesu i zadovoljstvu. Kao prvo u vezi moje situacije koja vam je poznata, upoznao sam lokalne medije i spreman sam otići dalje te o svemu upoznati medije na državnoj razini.Kao drugo spreman sam podići kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, alarmirati čak i PNUSKOK I DORH, državno odvjetništvo koje će se potruditi istražiti kriminalne aktivnosti i potvrditi moje sumnje na njih!

Ali u svemu postoji kompromis, pa sam spreman o svemu razgovarati. Ja sam jednostavno prisiljen na ovakve aktivnosti, budući da kao što vam je poznato u 21.stoljeću ja nemam pristup vodi ni struji, a kako stvari stoje onemogućen će mi biti i pristup vlastitom domu, uslijed kontinuiranog devastiranja prometnice.

Za nezakonite aktivnosti odgovorna je osoba koja je izdala građevinsku dozvolu za kuću na čestici 1581 - Mali Kosi u vl. Bernhard Loessl, Taj objekt prelazi sve moguće gabarite, po izgledu je kao leteći tanjur, polukružna u visini 3 kata. Sve to ukazuje na korupciju pri izdavanju građevinske dozovole. Kako meni kao mještaninu ne dozvoljavaju na prizemnici visine 2,80m ravnog krova od ozidam visoko potkrovlje zbog urušavanja brijega koji mi se ruši na kuću. Molim komisiju - nadležne institucije da izađu na uviđaj i da provjeri moje stanje i da se izjasni. Svaki puta kad uđem u Ured za prostorno uređenje i urbanizam doživljavam stres,jer na moja pitanja samo filozofiraju....a kad dođe stranac u Mali Kosi onda se gradi nešto što je teško objasniti.

 

Sumnjam da su sva ta događanja dogovor (malverzacije) između KARLIĆ GRADNJA Labin i dir.Vodovoda Labin Dino Škopac i stranca koji gradi te visoke kuće (leteći tanjur) Bernharda Loessl...jer u mom pismenom odgovoru od Vodovoda dobio sami legalni cjevovod koji do mene ili do kažuna bi išao donjom cestom legalno...Kako sam prije 10.godina ukazivao na protuzakonitost privatnog vodovoda u privatnom vlasništvu g. E. Stockera mislio sam da se isti slučaj neće ponoviti, međutim dogodilo se, te se opet ponavlja...pisao sam vama nekoliko dopisa kao i PU Labin za prolazak kamiona na toj relaciji za M.Kosi koja je široka 2m i definirana je  prometnim .znak 6 tona. Tom cestom voze četveroosovinski kamioni koji po svakoj osovini imahju nosivost 8 tona tj. ukupne nosivosti 32 tone  po kamionu? Ja sam svoj auto zbog devastiranosti potpuno uništio te se svakodnevno verbalno sukobljavam sa vozačima. Na moj usmeni i pismeni upit koliko je policija izdala dozvola za takve kamione dobio sam odgovor "Ni jednu dozvolu!"!!??? Istovremeno nikada nisam vidio policiju da kontrolira promet na toj relaciji. Za kamionski promet postoji alternativno rješenje, cesta od Prohaske do Mali Kosi.

 

SVE GORE NAVEDENO DANA 21.11.2014,prijavio sam KRIM POLICIJI KOJA JE SVAKA IM ČAST U ROKU SAT VREMENA IZAŠLA NA LICE MJESTA I BLOKIRALA GORE NAVEDENE RADOVE(OD STRANE KARLIĆ GRADNJE),ODMAH GRADNJU PRIVATNOG ILEGALNOG CJEVOVODA ZA NJEMCA b ERNHRADA LOESSL...SVE SAM SLUŽBENO PRIJAVIO A VAS  MOLIM DA OSOBNIM DOLASKOM U NAŠE SELO UVJERITE SE U KAKVOM STANJU JE TA CESTA I OSTALO NAVEDENO, TE ZATRAŽITE ODGOVOR GOSPODINA ŠKOPCA I gospođe Anamarije Lukšić, te da zatražite službeni izvješaj krim.i prometne policije!

 

 

Molim hitno odgovor u zakonskom roku na ovu moju tko zna koju po redu predstavku,odnosno žalbu i sve moje zahtjeve i zamolbe

Pozivam sve medije da dođu u naše selo Mali Kosi i izvještavaju o svemu što se u našem selu dešava. Hvala, pozdravljam Vas !

 

M.Kosi, 24.11.2014.                                  

Nenadin Škopac 

 

 

Foto: ilustracija

 

 

 

 

 

 

 

 

nenadin škopac malo kosi vodovod otvoreno pismo demetlika politika