Otvorene prijave za razmjenu mladih „Dream, dance, design“ u Labinu

Otvorene prijave za razmjenu mladih „Dream, dance, design“ u Labinu

22.2.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Otvorene su prijave za sudjelovanje na međunarodnom projektu razmjene mladih „Dream, dance, design“, koji će se održati u Labinu od 20. do 27. travnja 2013. godine. 

Nositelj ovog projekta je Udruga za mlade Alfa Albona u suradnji sa Latvijskim centrom za djecu i mlade „Daugmale“.

Cilj ove međunarodne razmjene mladih je povezati 8 mladih iz Hrvatske i 8 mladih iz Latvije na dijeljenje kulturne baštine ovih dviju zemalja putem zajedničke kazališne predstave lokalnoj zajednici prema vlastitim idejama od samog početka pa sve do konačne izvedbe. Jedini kriterij predstave je koristiti elemente svojih tradicionalnih plesova i glazbe što sudionicima daje slobodu korištenja svojih ideja i kreativnosti.

Za sudionike razmjene predviđeni su mladi s manje mogućnosti (društvenih, ekonomskih, zemljopisnih i obrazovnih)  od 18 do 25 godina starosti. Projekt je financiran od strane Europske komisije kroz program Mladi na djelu zbog čega su sudionicima u potpunosti pokriveni troškovi smještaja i prehrane, te 70% putnih troškova.

Prijaviti se možete slanjem prijavnog obrasca na e-mail adresu alfa.albona@gmail.com najkasnije do 07. ožujka 2013. godine.

 

Jelena Batelić, PR

 

udruga alfa albona mladi razmjena mladih jelena batelić eu