Otvorene prijave za lov na blago „Find the suitcase“ u sklopu Time to move kampanje

Otvorene prijave za lov na blago „Find the suitcase“ u sklopu Time to move kampanje

26.10.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U četvrtak, 29. listopada 2020. godine u periodu od 16:00 do 18:00 sati, Alfa Albona u sklopu Time to Move kampanje organizira, već tradicionalni, lov na blago!


Ove godine on je u obliku potrage za kovčegom – „Find the Suitcase“ – zbog nostalgije za svima nam željnim putovanjima, ali i iz razloga što je kovčeg jedan od glavnih obilježja mobilnosti.


Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje ekipe do 5 igrača na broj tlefona: 098/9588269 (Anja) ili u Inbox Alfa Albone. Nakon prijave, ekipe će biti podijeljene u termine igranja, a o točnom terminu te o lokaciji starta, ekipe će biti obaviještene pojedinačno.


Isplati se igrati, jer sve sudionike koji uspješno odrade sve zadatke, na cilju očekuje kovčeg u kojem se nalazi blago, odnosno vrijedne nagrade. ?


Ovo je ujedno i posljednja „fizička“ aktivnost koju Alfa Albona provodi u listopadu – mjesecu koji je već dugi niz godina rezerviran za Time to Move kampanju u kojoj mladi intenzivnije nego inače imaju prilike informirati se o mogućnostima koje im se nude na području Europe.

udruga alfa albona time to move lov na blago