OTVORENA NOVA POSLOVNICA ZAGREBAČKE BANKE U LABINU donacijom Udruzi osoba s invaliditetom

OTVORENA NOVA POSLOVNICA ZAGREBAČKE BANKE U LABINU donacijom Udruzi osoba s invaliditetom

17.6.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U nazočnosti labinskog gradonačelnika Tulija Demetlike, uzvanika i klijenata, Zagrebačka banka danas je svečano otvorila svoju novu poslovnicu na adresi Rudarska 8 u Labinu. Ova je poslovnica, površine 292 m², opremljena u skladu s najmodernijim standardima te će pružati usluge klijentima obiteljskog, osobnog, poduzetničkog i korporativnog bankarstva.

U sklopu samouslužne 24h zone klijentima je na raspolaganju bankomat s mogućnošću uplate uz trenutno odobrenje računa, zatim Dnevno-noćni trezor te Zaba kiosk s mogućnošću plaćanja računa, pregleda prometa, izvadaka i drugih dokumenata.  

Ovu modernu poslovnicu otvorila je članica Uprave Zagrebačke banke, Daniela Roguljić Novak, te je ovom prigodom uručila donaciju u iznosu od 16.500 kuna Udruzi osoba s invaliditetom Labin za sufinanciranje nabave mobilnog transportera "Jolly ramp".

Nova poslovnica u Labinu prilagođena je osobama s invaliditetom, ima olakšani pristup za osobe s poteškoćama u kretanju, te je opremljena taktilnom trakom za slijepe i slabovidne i komunikatorom za nagluhe osobe.

Radno vrijeme ove poslovnice za klijente obiteljskog i osobnog bankarstva je ponedjeljkom i četvrtkom od 8.00 do 17.30, utorkom, srijedom i petkom od 8.00 do 14.30, a subotom od 8.00 do 12.00. Za klijente poduzetničkog bankarstva radno vrijeme je ponedjeljkom i četvrtkom od 8.00 do 17.30, a utorkom, srijedom i petkom od 8.00 do 14.30.

 

PR

 

zagrebačka banka udruga osoba s invaliditetom gospodarstvo banka