OSA Media - nezavisni glazbeni lebel predstavlja: prvi samostalni singl ERNEST - `Kraljica i park`

OSA Media - nezavisni glazbeni lebel predstavlja: prvi samostalni singl  ERNEST - `Kraljica i park`

13.3.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Danijel Milosavljević ERNEST, za neke mistik s gitarom, za većinu drugih mladi kantautor iz Labina, predstavlja svoj prvi samostalni single "Kraljica i park". Pjesma koja se premijerno pojavila na kompilaciji "Labinska scena Vol.1" ovim putem predstavljena je kao single izdanje i video spot, u režiji Vedrana Silića.

 

Ernest je poznato ime i lice labinske glazbene scene, prije svega znan kao vrsni i inovativni gitarist bendova "Soul Display" i "Breech Deenower", te nedavno oformljenog blues-rock tria "Uh!". Njegov prvi samostalni nastup na 3. Festivalu labinskih bendova 2013. godine (pod art pseudonimom Grandmaster E) pokazao je do tada nepoznati ali
zanimljiv kantautorski i vokalni potencijal ovog svestranog mladog glazbenika.

 

Glazbu za pjesmu "Kraljica i park" potpisuje sam Ernest, dok je autor teksta Marko Brezičević. Aranžmane i produkciju potpisuje poznati pulski glazbenik Tonči Horvat - Hus, a mastering je djelo Igora Ivanovića. Uz Ernestov vokal i akustične gitare, violončelo na snimci odsvirao je Petar Kovačević, dok za dizajn covera single izdanja zahvale idu Tomislavu Kostoviću.

 

MP3 DOWNLOAD LINK:


https://osamedia.bandcamp.com/track/ernest-kraljica-i-park-2


VIDEO LINK:

 


 

 

 

PR

 

 

ernest osa media singl glazba muzika