Organizatori u Labinu predstavili program autoutrke Rabac-Labin

Organizatori u Labinu predstavili program autoutrke Rabac-Labin

11.4.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Uoči šeste međunarodne brdske auto utrke «Rabac-Labin 2008.» u organizaciji auto kluba «Pula-Rovinj» jučer je održana tiskovna konferencija na kojoj su uz organizatore sudjelovali tajnik Saveza sportova Grada Labina Siniša Verbanac, dogradonačelnik Grada Labina Alen Golja i pomoćnik načelnika policijske postaje Labin Elvis Kubaj.

Tajnik kluba «Pula-Rovinj» Boris Siljan poručio je da je zadovoljan organizacijom ovogodišnje utrke. Posebno je obratio pozornost na sigurnost ceste kao i gledatelja koji će popratiti događaj. Ove godine po prvi puta zbog veće sigurnosti vozača  uvedeno je 120 metara duple ograde te je napravljeno 1000 metara prosjeka kroz šumu kako bi publika prolazila kroz označene puteljke a ne po stazi.

Siljan je također kazao da će kroz mjesec dana formirati podružnicu kluba u Labinu. Kroz podružnicu će educirati najmlađe sudionike u prometu kako da stave brzinu u okvire sigurne vožnje. Siljan je naglasio kako će ovu trku voziti i neki renomirani vozači (Prilog Boris Siljan). Dogradonačelnik Golja naglasio je kako je to značajna manifestacija koja svakako pridonosi i turističkoj ponudi. (Prilog Alen Golja).

Tajnik Saveza sportova uputio je dobronamjernu kritiku (Prilog Siniša Verbanac).

6.nagrada Rabac - Labin automobilizam utrka Autoklub Pula-Rovinj Miss automoto sporta sport adrenalin Aleksandar Rajkov prvenstvo Siniša Verbanac