Općina Sveta Nedelja nagradila najuspješnije učenike

Općina Sveta Nedelja nagradila najuspješnije učenike

7.7.2023. // Sv-nedelja.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Za 24 najuspješnijih učenika Osnovne škole „Vitomir Širola - Pajo“ Nedešćina, koji su sudjelovali na županijskim natjecanjima, natjecanjima višeg ranga ili smotrama, te učenike osmog razreda koji su svih osam godina postigli odličan uspjeh održan je 06. srpnja 2023. godine tradicionalni, svečani prijem u multifunkcionalnoj dvorani Općine Sveta Nedelja. Najuspješnije je učenike, uz prisustvo ravnateljice škole i njihove mentore, primila načelnica Irene Franković. Nagrađene je učenike predložilo Učiteljsko vijeće OŠ "Vitomir Širola- Pajo" Nedešćina, a nagrađeni su poklon bonom u iznosu od 50,00 eura u svrhu nabavke školskog pribora.

„Lijepo vas je vidjeti u ovolikom broju, jer vi na natjecanjima predstavljate i školu i našu lokalnu zajednicu, te vam se zahvaljujem što nas predstavljate u najboljem svijetlu.

Obrazovanje je je važan segment Općine Sveta Nedelja te osim što se financiraju tri produžena boravka, stipendiraju svi studenti i učenici, svake se godine i doniraju određena sredstva školi pa su se kroz godine nabavili laptopi, m:bootovi i ostala sredstva koja vam pomažu u nastavnom procesu. Područna škola u Svetom Martinu se obnavlja, a Općina Sveta Nedjelja će dio potrebnih sredstava donirati školi za novi inventar.

Kako ne bismo razgovarali samo o školi, najavljujem da je i ovog ljeta, od 17.srpnja do 11.kolovoza, osiguran besplatni autobus za Rabac koji će prolaziti kroz Šumber, Sveti Martin, Snašići, Nedešćinu i Štrmac. Iskoristite ljeto za more i odmor i po nove uspjehe u novoj školskoj godini.“ – rekla je u svom obraćanju Načelnica Irene Franković.

Nagrađeni učenici su: Sara Vojić, Veronika Franković, Fabiana Martinčić, Klara Špodnjak, Angelina Pifar, Ella Tomanjik, Filip Balaban, Jospip Mandić, Leonarada Rukavina, Paola Golja, Ivona Zupičić, Gaetano Anton Batelić, Mia Vretenar, Nikolna Banišić, Paola Banišić, Daria Radičanin, Sara Bernaz, Ana Fonović, Dalen Kurpejović, Saira Murtić, Emina Ramić, Mario Lizzul, Dita Blažina, Lana Rukavina.

Mentori nagrađenih učenika: Erna Okanović Višković, Chiara Kiršić, Ksenija Knapić, Vedrana Hrelja Zupan, Moris Peruško, Suzana Cvijić Jeremić, Marina Hrvatin, Zdravka Prnić, Hazim Bećirović, Elvis Vickić i Vedrana Barić.

općina sveta nedelja osvnovna škola vitomir širola pajo nedešćina natjecanja učenici