Općina Pićan: Odluka o odobravanju isplate poljoprivrednih potpora

Općina Pićan: Odluka o odobravanju isplate poljoprivrednih potpora

12.6.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Obavještavamo sve prijavitelje na javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi Općine Pićan za 2018. godinu, da je Načelnik Općine Pićan dana 12. lipnja 2018. godine donio Odluku o odobravanju isplate sredstava, kako slijedi ovdje.


Zbog zaštite osobnih podataka, na web stranici i oglasnoj ploči će biti objavljeni samo inicijali prijavitelja kojima su odobrena sredstva, bez adresa, a svakom prijavitelju će se poslati obavijest na kućnu adresu upisanu u obrazac Zahtjeva za potporu. Uz obavijest, svi prijavitelji će primiti i potvrdu da im je dodijeljena potpora male vrijednosti (potpora de minimis) i uputu o dostavi dokaza o namjenskom utrošku sredstava.
Osobni podaci se obrađuju isključivo u svrhu dodjele potpora male vrijednosti u poljoprivredi i neće biti upotrijebljeni u niti jednu drugu svrhu.


Za sve dodatne informacije, slobodno se obratite pročelnici JUO, Martini Bilić na telefon: 052/887-054, mob. 099/200-0041 ili e-mail: martina.bilic@pican.hr, svakim radnim danom od 07,00 do 15,00 sati.


Foto: Pixeles

pićan potpore poljoprivreda