Općina Kršan mora i može iskoristiti svoj puni potencijal!

Općina Kršan mora i može iskoristiti svoj puni potencijal!

24.5.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Politika

"Nikad se nemojte uspoređivati sa drugima… Često je to početak mnogih citata. I zaista, ne treba se uspoređivati, ali… Kada pogledamo što se sve zbiva u svijetu, pritom misleći na tehnološke uspone i snažna razvijanja, ne možemo se ne zapitati, a zašto i mi ne bi tako. No, ne treba samo gledati te vanjske lokacije i njihov razvoj, dovoljno je pogledati i neka naša okolna mjesta te vidjeti kako se tamo razvija i napreduje brže nego u našem kraju.

LJUDI. Oni su ključ uspjeha, ali samo onda kada im na putu ne stoji loša politika koja više nema mjesta u ovom vremenu. Zašto da mi samo gledamo i divimo se tuđem rastu i razvoju kad bi upravo mi mogli biti ti koji se isto tako razvijaju i imaju snažan rast.

Stiglo je vrijeme za to promijeniti, i neka je. Sada imamo priliku uzeti stvari u svoje ruke i krenuti

razvijati našu Općinu kako ona to i zaslužuje, kako zaslužuje svaki žitelj Općine Kršan.

Razvijamo, gradimo, stvaramo, obnjavljamo i bavimo se ključnim problemima i onim svakodnevnim koji muče naše sumještane. Razvijamo svaki dio naše Općine, jer svako je mjesto bitno i u centru svega je čovjek prije svega.

Jedan od glavnih ciljeva kojeg imam je stvoriti pravo i snažno gospodasrvo te pokrenuti ozbiljno zapošljavanje na način da razvijem poduzetničku zonu. Kroz naredne 4 godine razvijam poduzetništvo, te potičem na korištenje novih tehnologija i ubrzavanje poslovnih procesa. U našoj ću Općini graditi sustav koji funkcionira za sve i koji će rezultirati povećanjem prihoda u Općini, a samim time i povećanjem prihoda u kućanstvima žitelja Općine Kršan.

 

Kroz ključne korake radit ću na tome da zajedno povećamo društveni standard svih naših žitelja, a posebno onih mladih koji tek trebaju stvoriti svoj život. Ipak na mladima svijet ostaje. No, neću smaknuti pozornost ni s onih starijih kojima isto tako treba pomoći i uljepšati im svaki dan.

Prostora za napredak ima i mi ga moramo iskoristiti. Vrijeme je za novi smjer naše Općine, vrijeme je da okrenemo stvari na bolje i vrijeme je da krenemo naprijed punom snagom. Na samo smo jedan korak do promjene na bolje!

30.5. je dan odluke, dan kada Općina Kršan odlučuje i dan kada će žitelji opet donijeti pravu odluku! U to sam siguran!"

Roman Carić - kandidat broj 1!


izbori2021 lokalni izbori općina kršan načelnik roman carić