Općina Kršan - poziv - Ispitivanje interesa poduzetnika za uključivanje u Poslovnu zonu Kršan (upitnik dostupan za preuzimanje)

Općina Kršan - poziv - Ispitivanje interesa poduzetnika za uključivanje u Poslovnu zonu Kršan (upitnik dostupan za preuzimanje)

24.11.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U cilju gospodarskog razvoja Općine Kršan u Republici Hrvatskoj i Istarskoj županiji predviđena je izgradnja Poslovne zone Kršan i njezine infrastrukture.

 Radi ravnomjernog razvoja svih dijelova Općine Kršan i Istre, u čijem ukupnom ostvarenju imaju istaknutu ulogu lokalne tvrtke pozivamo vas na sastanak radi ispitivanje interesa poduzetnika za uključivanje u Poslovnu zonu Kršan.

 Uvodno obrazloženje će održati mr. oec. Miran Cofek, dipl. ing. stroj. , ovlašteni investicijski projektant BICRO (Poslovno investicijski centar Hrvatske) i direktor društva Project Management Consulting d.o.o. ovlaštene za projektiranje i urbanizam.

Sastanak će se održati  dana 27. studeni 2009. godine (petak) s početkom u 17,00 sati u prostorijama Mjesnog odbora Kršan,  sala Pristav, Pristav,  Kršan.

 Dnevni red sastanka:

1. Ispitivanje interesa poduzetnika za uključivanje u Poslovnu zonu Kršan

  Općinski načelnik

 

Priloženi dokumenti:

krsan.hr

 

 

poslovna zona kršan kršan gospodarstvo poduzetnici poduzetništvo valdi runko