Općina Kršan - obavijest umirovljenicima

Općina Kršan - obavijest umirovljenicima

12.11.2007. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Općinsko poglavarstvo Općine Kršan na sjednici održanoj dana 07. Studenog 2007. godine donijelo je odluku kojom se svim umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan odobrava isplata pojedinačnog iznosa od 300,00 kn, a koji će biti isplaćen iz sredstava proračuna Općine Kršan za 2007. godinu, programa socijalne skrbi.

Obavještavaju se sve zainteresirane osobe - umirovljenici da je u svrhu realizacije navedenog zaključka poglavarstva Općine Kršan u tijeku postupak ažuriranja postojećeg popisa umirovljenika sa područja Općine Kršan.

Zainteresirane osobe – umirovljenici, prijavu upisa ili ispravak postojećeg popisa umirovljenika mogu izvršiti u prostorijama Općine Kršan – Služba za financije i računovodstvo, soba 13. Uz prijavu potrebno je priložiti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak listića mirovine.

Tekst je u potpunosti preuzet sa slubenih stranica Općine Kršan.

www.krsan.hr

Za umirovljenike koji su već uneseni u navedeni popis, isplata navedenog iznosa će se vršiti preko tekućih računa / štednih knjižica, odnosno preko predstavnika članova mjesnih odbora po prebivalištu za umirovljenike koji ne posjeduju tekuće račune / štedne knjižice.

umirovljenici obavijest općina kršan novčana naknada