Opća opasnost početkom listopada u Puli i Labinu

Opća opasnost početkom listopada u Puli i Labinu

13.9.2010. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Glazba

U petak 1. listopada, svoj prvi istarski koncertni nastup imati će grupa Opća opasnost iz Županje. Riječ je o njihovom prvom službenom posjetu Istri, i svojevrsnoj povratničkoj turneji kojome obilježavaju 15. godina postojanja, kao i skori izlazak novog dugosvirajućeg albuma čiji je najavni singl “Uzalud sunce sja” već ostvario izniman uspjeh na mnogim radijskim i televizijskim postajama diljem zemlje.

Grupa Opća opasnost je osnovana 1992. i do sada je objavila četiri studijska albuma, a prošle godine je u prodaju puštena i njihova prva kolekcija najvećih hitova.

Na ovoj mini turneji, koja će uključivati devet hrvatskih gradova promovirati će i nove pjesme sa skorašnjeg albuma čiji izlazak se očekuje do kraja 2010. godine.

Rasprodani koncerti Opće opasnosti unazad godinu dana najbolje pokazuju kako je rock glazba ponovno u modi, a iznimne vokalne sposobnosti i karizma njihovog frontmena Pere Galića, na najbolji način prenose energiju i emocije koje se oslikavaju u njihovim pjesmama od kojih su mnoge istinski rock klasici ovih prostora: “Uzalud sunce sja”, “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Srce zna”, “Mjesečar”, “Nisam rođen pod sretnim zvijezdama”, “Doktore”, “3 rijeke”, “Nebeski znak” i dr.

Samo dan nakon pulskog koncerta Opća opasnost nastupiti će i u Labinu. Koncert će održati u Kulturno-umjetničkom centru Lamparna. Oba koncerta počinju u 22 sata. 

Cijene ulaznica su 50 kuna u pretprodaji i 60 kuna na dan koncerta.

opća opasnost kuc lamparna koncert