Oliver Dragojević napunio labinsku placu (Galerija fotografija)

Oliver Dragojević napunio labinsku placu (Galerija fotografija)

29.6.2008. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Zabava

Popularni pjevač Oliver Dragojević bio je glavni mamac Labinjanima za masovni dolazak na tradicionalnu feštu Petrove u starom gradu, čiji je glavni trg bio pravi mravinjak za njegova nastupa. Oko dva sata družilo se i pjevalo s omiljenim pjevačem koji je na pozornicu došao nešto poslije 23 sata zadržavši se na njoj oko dva sata.


Prije i poslije nastupali su uglavnom domaći izvođači, od gradske limene glazbe, pjevača Predraga Lunje, mažoretkinja, dječjih pjevačkih zborova Minicantanti i Mornice, raških folkloraša i drugih, a voditelj je bio Adriano Šćulac, voditelj Radio Labina. Osim nastupa kod špine i otvaranja sajma antikviteta pod gradskom ložom drugih događanja u starom gradu nije bilo, ali nije nedostajalo dobro posjećenih ugostiteljskih punktova.


Odlična posjeta starom gradu u posljednjih nekoliko godina Grad kao organizator fešte nije iskoristio za dodatnu promociju kulturnih vrijednosti unutar starogradske jezgre, pa je Narodni muzej svoja vrata zatvorio u 22 sata, a Gradska galerija i Memorijalna zbirka Matije Vlačića Ilirika ih nisu ni otvarali! Simpatičan je bio štand s kreacijama učenika Specijalne škole “Liče Faraguna”, ali raspoloženih za kupnju i nije bilo odveć. (MM)

 

Sve fotografije: Barkun i Glas Istre 

 

Minicantanti Altea bend RKUD Rudar Petrova Oliver Dragojević fešta Kerubini mažoretkinje Predrag Ljuna Adriano Šćulac Mornice Labin program