„Okršaj“ s vodom na sjednici Gradskog vijeća Labina

„Okršaj“ s vodom na sjednici Gradskog vijeća Labina

28.11.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Voda, njezina kvaliteta, mutnoća bila je glavna tema aktualnog sata sinoćnje sjednice labinskog Gradskog vijeća. Nezavisni vijećnik Darko Martinović na sjednicu je donio dvije boce vode natočene iz njegove slavine, a nakon kvara cjevovoda koji se na Katurama dogodio kako je rekao 20. studenog: (ton – Darko Martinović).

U bocama od jedne i pol litre bila je voda žućkaste boje: (ton – Darko Martinović 1). Odgovorio mu je direktor Vodovoda Dino Škopac koji je također za govornicu donio bocu vode: (ton – Dino Škopac). A labinski gradonačelnik Tulio Demetlika govorio je o velikim količinama kiše koje su pale od 7. studenog: (ton – Tulio Demetlika).

 

 

Kazao je i što će se poduzeti da se ubuduće zamućenje izbjegne, te je tako Skupština Vodovoda jučer donijela odluku o izradi: (ton – Tulio Demetlika 1). Govorio je on i o izgradnji pročešćivača, investiciji teškoj 10 milijuna eura, a kojim bi se riješio problem zamućivanja izvora i vode: (ton – Tulio Demetlika 2).

Nezavisni vijećnik Darko Martinović složio se da je do zamućenja vode došlo zbog obilnih padalina, ali voda koju je on donio na sjednicu Gradskog vijeća: (ton – Darko Martinović 2). Martinović je rekao i kako će zajedno s nezavisnim vijećnikom Mladenom Bastijanićem, koji sinoć zbog privatnih razloga nije bio na sjednici, predložiti i održavanje tematske sjednice o vodi.

 

Foto i vijest:

Link

 

 

darko martinović gradsko vijeće voda demetlika