Održano javno izlaganje Prijedloga Urbanističkog plana uređenja Šikuli

Održano javno izlaganje Prijedloga Urbanističkog plana uređenja Šikuli

7.11.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U Gradskoj knjižnici Labin jučer je održano javno izlaganje prijedloga Urbanističkog plana uređenja Šikuli. Prisutne je s prijedlogom plana upoznala Ana Putar i Nikola Adrović  u ime izrađivača tvrtke URBANISTICA d.o.o. iz Zagreba.

Prisutnima se obratila i pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju Anamarija Lukšić, a zainteresirani građani postavljali su pitanja na koja su odgovarali predstavnici izrađivača i nadležnog upravnog odjela.

Podsjećamo kako se mišljenja, prijedlozi i primjedbe  na Prijedlog Plana mogu se davati cijelo vrijeme trajanja javne rasprave, tj. do zaključno 14. studenog 2018. godine na način utvrđen odredbama članka 100. i 101. Zakona o prostornom uređenju i to:


  • postavljanjem  pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje
  • davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja
  • upućivanjem nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe  neposredno u pisarnicu Grada Labina na adresi Titov trg 11 ili poštom na adresu: Grad Labin, Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju, Titov trg 11, 52220 Labin.


javna rasprava upu grada labina upu prostorni plan šikuli