Održana prezentacija Plana "Rabac 2025 plus"

Održana prezentacija Plana "Rabac 2025 plus"

29.11.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Sinoć je u rabačkom hotelu Valamar Sanfior održana prezentacija plana „Rabac 2025 plus“. Prezentacija je to kojom su Grad Labin i Mjesni odbor Rabac odlučili građanima prezentirati sva dosad odrađena ali i buduća ulaganja u to naselje.

Bila je to prilika i da se raspravi o prioritetima, potrebama ali i željama samih Rapčana. Ovo je druga godina kako se skup organizira te je interes građana pokazao kako je ovo primjer dobre prakse, kao i mjesto na kojem građani mogu iznesti neke od svojih problema ili potreba te za to dobiti odgovor na licu mjesta.

Prezentaciju su održali Nevina Miškulin i Đulijano Kos, gradski vijećnici, žitelji Rapca. Prezentacijom koju su rasporedili na tri dijela prikazano je mnogo oko učinjenog i budućih planova. Prikazano je i kako se nakon lanjske održane prezentacije učinilo mnogo po pitanju projekata u Rapcu, od kružnog toka do 200 novih parkirališnih mjesta. Kroz prezentaciju dani su i neki novi prijedlozi poput lokacija za nova parkirališta, postavljanje dodatnih stupića na nogostupe ali i razmatranja mogućnosti prikupljanja dodatnih sredstava po noćenju radi ciljanog namjenskog ulaganja u Rabac.

Na pitanja građana odgovarali su pročelnici gradske uprave i gradonačelnik Valter Glavičić koji je istaknuo zadovoljstvo ovakvim okupljanjem i zajedničkim promišljanjem za budućnost naselja Rabac.

Saslušani su žitelji Rapca, odgovoreno je na sva postavljena pitanja te su najavljena daljnja ulaganja u ovo naselje koja nas očekuju u narednom periodu.


prezentacija rabac 2025 razvoj rabac