Održana manifestacija „Božić u centru“

Održana manifestacija „Božić u centru“

22.12.2015. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Božićni ugođaj u Labinu ove godine donio je božićni program pod pokroviteljstvom Grada Labina koji je ponudio zabavu za velike i male. U petak, 18. prosinca 2015. u 17,30 sati dječjim programom započela je manifestacija „Božić u centru“. Za najmlađe su nastupili plesna skupina Zum Zum i dramska radionica Era te nakon njih djecu su aktivno animirali glumci-animatori koji su oživjeli u 4 različita lika - lik patuljčice Djeda Mraza i gusara te dva diva na štulama. Na štandovima se nudilo kuhano vino i hrana po simboličnim cijenama, a osim toga prodavali su se božićni kolači, smokvenjaci, božićni ukrasi, čestitke, suveniri. Do ponoći građane su zabavljali Klapa Labin, Gradski orkestar, Zbor Neo, Župni zbor, Romina Peti i prijatelji, Diego Zulijani, Predrag Ljuna a atmosferu su dodatno zagrijali legendarni Gustafi.

 

U subotu, 19. prosinca program na Zelenicama se nastavio u 10,00 sati uz plesne radionice, glazbene nastupe, interaktivnu animacijsku zabavu za djecu (klaun, Malci), radionice za djecu (izrada božićnih ukrasa i čestitki), kićenje bora, čitanje priča, druženje s patuljcima, Befanom, Djed Mrazom, radionice oslikavanja lica božićnim motivima te vožnju vlakića Djeda Mraza.

 

Oba dana djecu je uveseljavao i Djed Mraz, a fotografiju s Djed Mrazom ispred Foto Festivala svakom djetetu poklonio je Grad Labin.

 

Foto: Radio Labin

 

 

božić božić u centru manifestacija zabava blagdani djed mraz