Odluke o obavljanju autotaksi službe na području Grada Labina - Labinski taksisti trebat će poznavati kulturno-povijesnu baštinu

Odluke o obavljanju autotaksi službe na području Grada Labina - Labinski taksisti trebat će poznavati kulturno-povijesnu baštinu

4.5.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika donio je tri odluke kojima se uređuje obavljanje autotaksi službe na području Grada Labina. Odlukom o maksimalnom iznosu cijene usluge autotaksi prijevoza na području Grada Labina određeno je da autotaksi prijevoznik može utvrditi cijene svoje usluge u maksimalnim iznosima kako slijedi: cijena početne vožnje iznosi maksimalno 30,00 kuna, cijena sata čekanja 50,00 kuna, dok cijena kilometra u dnevnoj vožnji od 6,00 do 22,00 sati 8,00 kuna a u noćnoj vožnji maksimalno 10,00 kuna. Prijevoz prtljage uključen je u cijenu usluge autotaksi prijevoza.

 

Cijena usluge autotaksi prijevoza za relacije duže od 25 kilometara, te cijena usluge autotaksi prijevoza kućnih ljubimaca ugovara se slobodnom pogodbom prije početka prijevoza.

 

Usvojenim Pravilnikom o obliku i sadržaju dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza, vođenju upisnika o izdanim dozvolama te visini naknade za izdavanje dozvole propisan je  sadržaj dozvole za obavljanje autotaksi prijevoza, način vođenja upisnika o izdanim dozvolama te visina naknade za izdavanje dozvole koja iznosi 1.500,00 kuna.

 

Pravilnikom o postupku i programu ispita o poznavanju kulturnih, gospodarskih, turističkih, povijesnih i drugih objekata u Gradu Labinu uređuje se način i postupak provjere znanja i program ispita koji se sastoji od poznavanja kulturno-povijesnih objekata, poznavanja gospodarskih objekata na području te turističko-sportskih objekata na području Grada Labina.

 

taxi cijena usluge auto taxi odluka