Odluka o laureatima Grada Labina u 2011. godini

Odluka o laureatima Grada Labina u 2011. godini

2.8.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Gradsko vijeće Grada Labina na jučer održanoj 22. redovnoj sjednici donijelo je Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Labina u 2011. godini.

 

Rina Miletić dobitnica je godišnje nagrade Grada Labina za stvaralački rad i posebna postignuća u očuvanju tradicije „domoće besede“.

 

Zahvala Grada Labina dodijeliti će se Gracijeli Čekada za humanitarni rad u Udruzi umirovljenika temeljen na brizi i pomoći bolesnima, siromasima i potrebitima te Sanji Faraguna i Aleksandru Kneževiću za humanitarne i volonterske aktivnosti u sastavu jedinice Republike Austrije za žurno djelovanje u slučaju katastrofe na Haitiu.  

 

Povodom 20. godina postojanja, te promicanju pozitivnih društvenih kretanja i doprinosu pluralizma mišljenja sredine u kojoj djeluje Radio Labin dobitnik je Priznanja Grada Labina isto kao i Udruga Limena glazba Labin koja ove godine obilježava 175. godina postojanja.

 

Javna priznanja Grada Labina uručiti će se dobitnicima na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Labina, 17. kolovoza 2011. godine prigodom obilježavanja Dana Grada Labina.

laureati priznanja grada labina rina miletić aleksandar knežević sanja faraguna gracijela čekada