Prvi maj M - Prvi maj

Odlični rezultati mladih ribiča raškog Galeba na tri natjecanja u sportskom ribolovu

Odlični rezultati mladih ribiča raškog Galeba na tri natjecanja u sportskom ribolovu

18.4.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Mladi ribiči iz DSRŠAV Galeb iz Raše nastupili su na tri natjecanja u sportskom ribolovu i to na 8. Mićem kupu u Rijeci, juniorskom kupu Uskršnje jaje u Opatiji i Otvorenom prvenstvu općine Piran u Piranu, te ostvarili izvrsne rezultate.


8. Mići Kup Lubena - Rijeka


Dana 31.03.2019. na podrucju Molo Longa, održao se 8. Mici Kup Luben sa puno ustrajnih i odlicnih ribara u dvije kategorije - U12 i U16. Ukupno je sudjelovalo 74 natjecatelja iz 16 udruga iz Istarske i Primorsko-goranske županije. Mladi ribolovci Galeba nastupili su sa 5 natjecatelja.


Najuspješniji u pojedinačnoj konkurenciji je bio Lucijan Blašković u kategoriji U16 i osvojio 2.mjesto, dok je u paru sa Ivanom Batelićem osvojio 1.mjesto.
Od ostalih natjecatelja Galeba sudjelovali su još Toni Martinčić, Eric Prajz i Luka Dragolin.

Uskršnje jaje - Opatija

Dana 13.04.2019. se u Opatiji održao juniorski kup - Uskršnje jaje. Ukupno je sudjelovalo 63 natjecatelja iz 10 udruga iz Istarske i Primorsko-goranske županije.


U kategoriji do 12 godina Toni Martinčić osvojio je 2.mjesto, dok je Eric Prajz osvojio 3.mjesto u kategoriji do 14 godina.  


 

Oradela - Piran

U Piranu je u organizaciji RD Oradela – Piran 13. travnja održano Otvoreno prvenstvo općine Piran u udičarenju sa štapom sa uređene obale kojem su se odazvali klubovi iz Slovenije, Italije i Hrvatske.  Natjecanje je organizirano za tri kategorije juniora, U-13, U-16 i U-21. Za SRD Galeb iz Raše su sudjelovali Antonio Smoković i Lorna Načinović u kategoriji U21 te su osvojili ekipno 2.mjesto.


dsršav galeb sportski ribolov lucijan blašković ivan batelić toni martinčić luka dragolin eric prajz
Galerija fotografija (8)