Odlični rezultati mladih atletičara AK Albona na Prvenstvu Istre | Prva mjesta za Agatu Miletić i Ivana Radočaja

Odlični rezultati mladih atletičara AK Albona na Prvenstvu Istre | Prva mjesta za Agatu Miletić i Ivana Radočaja

19.9.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Atletičari atletskog kluba Albona nastupili su na otvorenom prvenstvu Istre održanom u sklopu Kvarnerske lige na atletskom stadionu na Verudi u Puli u organizaciji atletskog kluba Medulin.

Agata Miletić Lupetin pobijedila je u utrci na 60m dok je u skoku u dalj bila druga u konkurenciji mladjih kadetkinja.
Kod mladjih kadeta Ivano Radočaj pobijedio je u skoku u vis, a u bacanju vortexsa bio je treći. Za mladje kadete nastupio je i Marin Santro 6. mjesto u bacanju vortexsa i 9. mjesto na 60m.

U konkurenciji kadetkinja Nina Kos osvojila je drugo mjesto u bacanju koplja i 8. mjesto u skoku u dalj. Leonarda Josipović 6. mjesto skok u dalj i 12. mjesto na 100m. U utrci na 600m Rebecca Files zauzela je 6. mjesto, a hrabru utrku u konkurenciji kadetkinja na 600m otrčala je Kelly Tomanjik na 5. mjestu.

Limacice i limači su se natjecali u utrci na 60m i bacanju vortexsa.
Mia Faraguna osvojila je 3. mjesto kod limacica na 60m a u konkurenciji 34 limacice još su trčale Maria Alba Mohorovic, Paola Dobric, Ella Tomanjik, Nikol Paliska, Korina Voćanec i Manuela Malinarić.
U bacanju vortexsa Zoe Marković osvojila je 4. mjesto, Viktoria Veljak 5. mjesto, Ella Tomanjik 6. mjesto, Paola Dobrić 7. i Maria Alba Mohorović 8. mjesto.

Za limače Fabin Peršić osvojio je 4. mjesto na 60m i 6. mjesto u bacanju vortexsa, Gael Ružić 8. mjesto na 60m i 16. u vortexsu i David Malinarić 10. mjesto u vortexsu.

AK Albona

agata miletić ivano radočaj sport atletika ak albona
Galerija fotografija (5)