Odbojkaški klub nastavlja s radom (Priopćenje Saveza sportova)

Odbojkaški klub nastavlja s radom (Priopćenje Saveza sportova)

3.10.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Mada se prema pisanju nekih labinskih medija moglo zaključiti kako Odbojkaški klub „Albona“ prestaje sa radom, sa zadovoljstvom izvještavamo kako je oformljeno novo rukovodstvo kluba koje sa neskrivenim ambicijama i velikim entuzijazmom namjerava nastaviti projekt odbojke u Labinu. 

Naime, danas je održana izvanredna sjednica skupštine kluba na kojoj se predsjednik Marko Hrvatin zahvalio na dosadašnjem povjerenju i obznanio odluku da mora odstupiti sa mjesta predsjednika kluba zbog odlaska na rad u Zagreb. Ostavka je jednoglasno prihvaćena, te je za novog predsjednika kluba jednoglasno izabrana Emanuela Šumberac, dok je za tajnika izabrana Loreta Blažina.

U klubu će trenirati najmanje 3 selekcije odbojkašica. Trener prve ekipe biti će nekad aktivna odbojkašica Kristina Šumberac, dok bi mlađe kategorije trebali voditi profesori tjelesnog odgoja Ljiljana Štingl i Vedran Biočić. Kako za ovu sezonu nisu ostvareni uvjeti za natjecanje u županijskoj ligi, u klubu će se ova sezona podrediti treninzima i pripremama za narednu, natjecateljsku sezonu, te odigravanju prijateljskih utakmica. Treninzi bi se trebali održavati u obje Osnovne škole u Labinu. Termini će biti određeni nakon dogovora sa ravnateljima i profesorima tjelesnog odgoja u školama.

Ovim putem OK „Albona“ poziva sve dosadašnje članove da nastave treniranje u klubu, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti na telefone: Emanuela Šumberac – predsjednik – 091/5791-915 i Kristina Šumberac – trener – 091/5952-407.


Glavni tajnik Saveza sportova Grada Labina

Siniša Verbanac, v.r.

odbojkaški klub obojka albona marko hrvatin emanuela šumberac loreta blažina kristina šumberac ljiljana štingl vedran biočić siniša verbanac savez