Od sljedećeg tjedna riva u Rapcu zatvorena za promet

Od sljedećeg tjedna riva u Rapcu zatvorena za promet

5.7.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Kako je i najavljeno od sljedećeg tjedna, točnije od ponedjeljka,  08. srpnja stupa na snagu novi režim prometa na dijelu ulice Obala Maršala Tita u naselju Rabac i to od raskrižja ulice Obala Maršala Tita s ulicom Kvarnerska do svjetionika ispod hotela Sanfior na šetnici u Rapcu.

Novim režimom prometa rabačka riva oslobađa se od automobila, odnosno postaje sigurnija za sve posjetitelje centra našeg bisera Kvarnera.

Sukladno i ranijim najavama, na tri pozicije, na samom ulasku na rivu, odnosno raskrižju ul. Kvarnerske i ul. O.M. Tita, kod crkvice, raskrižje ul. Sv. Andrije i ul. O. M. Tita te na „maloj đirini“, raskrižje ul. Mediteranska i ul. O. M. Tita postavljene su rampe kojima će se regulirati promet.

Regulacija prometa vršit će se na način da će rampe biti automatski zatvorene svaki dan u  terminu od 10:00 do 24:00 sata. Izlaz će biti moguć i nakon 10:00 sati no vozila koja na tom području budu zatečena nakon toga bit će sankcionirana.

Interventna vozila (hitna pomoć, policija, vatrogasci, i sl.) dobiti će kartice za hitne intervencije kako bi nesmetano mogli pristupiti području ukoliko je to potrebno.

lab 2000 rabac riva parking zatvoreno obavijest